Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ημέρα «αιωνίων» παντού!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

bet365

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την ίδια ημέρα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ! Τι άλλο να ζητήσουν οι φίλοι των δύο ομάδων;

Δυτέρα 15 Απριλίου. Κι αν η Δευτέρα παραδοσιακά είναι η... κακή μέρα της εβδομάδας, διότι επιστρέφεις στη δουλειά σου ύστερα από Σαββατοκύριακο, αυτή η Δευτέρα είναι το... κάτι άλλο. Είναι σαν Κυριακή.

Ή μάλλον σαν Παρασκευή αφού θα περιμένεις να φύγεις από τη δουλειά σου και να κάτσεις στον καναπέ σου για να απολαύσεις ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Όχι ένα ούτε δύο, αλλά... τρία ματς σε μία ημέρα.

Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β': Κάτι πολύ παραπάνω από νίκη παραμονής

ολυμπιακος-παναθηναικος

Στις 16.00, ο Ολυμπιακός Β' υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Β' στις εγκαταστάσεις του Ρέντη σ' ένα ντέρμπι που έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά και το κίνητρο της παραμονής.

Οι δύο ομάδες έχουν από 15 βαθμούς (μαζί τους κι η Παναχαϊκή), με την ομάδα του Πειραιά να έχει και την ισοβαθμία με το μέρος της.

Στα δύο ματς που δόθηκαν στην κανονική διάρκεια ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 (εντός και εκτός) και σήμερα θέλει να... τριτώσει το καλό για να πάρει μια βαθιά ανάσα στην κατάταξη απέναντι στο μεγάλο του αντίπαλο.

Στη διαδικασία των Play Out, ο Ολυμπιακός έχει μέχρι στιγμής τρεις ήττες και μία νίκη (5-0 την Παναχαϊκή), ενώ το τριφύλλι μετρά μία ισοπαλία, μία νίκη και δύο ήττες. Αναμένεται να δούμε ματσάρα από τις δύο ομάδες που θα ψάξουν γκολ και ουσία!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 2-0 ή... πράσινη ανατροπή;

Ιντάλγκο

Λίγα μέτρα και από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη στο ποδόσφαιρο, στο κλειστό του «Μελίνα Μερκούρη», θα διαδραματιστεί η 2η πράξη των τελικών για το πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Στις 11/4, ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη μέσα στο Μετς, έσπασε την έδρα του Παναθηναϊκού και στις 17.45 θα ψάξει το 2-0 απέναντι στους πράσινους και να έρθει αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή.

Όσον αφορά στον πρώτο τελικό, στα δύο πρώτα σετ ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι αντάξιο των δύο σπουδαίων ομάδων και το τρίτο μετατράπηκε σε περίπατο των φιλοξενουμένων. Σήμερα, λοιπόν, οι Πειραιώτες έχοντας... φόρα θα πάνε για τη νίκη και έχοντας στο μυαλό τους ότι δεν πρέπει να πετάξουν την καρδάρα με το γάλα. Από 'κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει μόνο να νικήσει και θα τα δώσει όλα για να απαντήσει στον Ολυμπιακό με το... ίδιο νόμισμα.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πράσινο 3/3 ή... νίκη για τους Πειραιώτες;

Κάαναν - Ερνανγκόμεθ

Τρίτο ραντεβού για το πρωτάθλημα μεταξύ των δύο αιωνίων στο ΟΑΚΑ για τη Β' φάση της Stoiximan Basket League.

Το πλεονέκτημα έδρας το έχουν οι πράσινοι αυτήν τη στιγμή όσον αφορά στους τελικούς για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει το τριφύλλι για πρώτη φορά στο θεσμό φέτος και να περιμένει να δει αν το τριφύλλι θα κάνει άλλη ήττα ώστε να πάρει αυτός το πλεονέκτημα.

Ενα ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο μπάσκετ - πόσω δε φέτος - προσφέρει συγκινήσεις, ενδιαφέρον και σίγουρα αγωνία για το νικητή. Δεν... χορταίνεις να βλέπεις τόσο ποιοτικές ομάδες στο παρκέ και σήμερα στις 20:15 στο ΟΑΚΑ θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτού του τόσο μεγάλου ματς.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα