ΑΕΚ Β' - Λεβαδειακός 0-2: Πέρασε από το «Σεραφείδειο» και είναι μια ανάσα από το να ανέβει και μαθηματικά

Newsroom
Ο Λεβαδειακός περνάει νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΚ Β

bet365

Ακόμα πιο κοντά στο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Stoiximan Super League ο Λεβαδειακός μετά το διπλό (0-2) επί της ΑΕΚ Β' στα Σπάτα.

Μια ακόμα νίκη στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν στα play off του Βορείου Ομίλου θέλει ο Λεβαδειακός για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 0-2 της ΑΕΚ Β' στο «Σεραφείδειο» και αύξησαν τη διαφορά τους στους 10 βαθμούς από τη 2η ΑΕΛ.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και απείλησαν με ένα πλασέ του Ζίνι και μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα που πέρασαν λίγο άουτ. Ο Λεβαδειακός όμως ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 31' με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ του Τσιριγώτη.

Ο ίδιος παίκτης λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους έβαλε τις βάσεις της νίκης για τους φιλοξενούμενους καθώς με δεύτερο προσωπικό του τέρμα με κεφαλιά στο 51' έγραψε το 0-2. Η ΑΕΚ Β' έφτασε μια ανάσα από το να μειώσει λίγο αργότερα, αλλά ο Ρόκσον Γεμπόα είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι με τον Λεβαδειακό να φεύγει με ένα σημαντικό διπλό και να αγγίζει πλέον την εξασφάλιση της ανόδου και μαθηματικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις έπειτα από σύρραξη αποβλήθηκαν ο Μεχία για τον Λεβαδειακό και ο Μαχαίρας για την ΑΕΚ Β', με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες.

ΑΕΚ Β': Θεοχάρης, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (52' Κάτσικας), Λαμαράνα, Ρουκουνάκης (78′ Πανεράς), Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Ζίνι, Απ. Χριστόπουλος (71' Τιεΐ).

Λεβαδειακός: Γκροφ, Πίρινεν, Βήχος, Τσελεπίδης, Τσάπρας, Μπελμόντε (78′ Χάμοντ), Μεχία, Συμελίδης (64' Κωστή), Νίκας (64' Νταγκό), Γιαννιώτας (86' Πολέτο), Τσιριγώτης (78' Πέρες).

Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής play off Βορείου Ομίλου

ΑΕΚ Β' - Λεβαδειακός 0-2
Νίκη Βόλου - Μακεδονικός (16:00)

Η βαθμολογία των play off του Βορείου Ομίλου

1. Λεβαδειακός 38
--------------------
2. ΑΕΛ 28
3. Μακεδονικός 20
4. Νίκη Βόλου 20
5. ΑΕΚ Β 18

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα