Διαγόρας Ρόδου - Ολυμπιακός Β' 1-0: Σημαντική νίκη για τους Ροδίτες με buzzer-beater του Λούκιτς

Newsroom
ελλαδα

bet365

Με γκολ του Λούκιτς στο 89', ο Διαγόρας Ρόδου πανηγύρισε μία σημαντική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Β' και απέκτησε διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ολυμπιακός Β' πάλεψε αλλά έφυγε με άδεια χέρια από τη Ρόδο καθώς ηττήθηκε από τον Διαγόρα με 1-0 χάρη στο γκολ του Λούκιτς και έμεινε στην επικίνδυνη ζώνη.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια μεγάλη φάση, με τον Διαγόρα να βρίσκει δίχτυα στο 35' με τον Τσιαντούλα αλλά δόθηκε οφσάιντ από τον διαιτητή.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε από τον Ολυμπιακό Β' στο 54' όταν ο Κωστούλας βρήκε χώρο να εκτελέσει αλλά το σουτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λαδά.

Από τους Πειραιώτες υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες στο 80' καθώς ο Κουτσίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από την εκτέλεσε του κόρνερ αλλά το τέρμα δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής είχε σφυρίξει νωρίτερα.

Τελικά ο Διαγόρας ήταν εκείνος που πέτυχε το τέρμα της νίκης στο 89'. Ο Αντεσίνα βρήκε τον Λούκιτς, ο οποίος έκανε ένα ωραίο συρτό σουτ και νίκησε τον Στουρνάρα για το τελικό 1-0.

Διαγόρας: Λαδάς, Αρίας, Νικολής (84′ Μανωλάκης), Δημητρίου, Δημόπουλος (84′ Σταματούλλας), Παπατόλιος, Μουντές (60′ Αντεσίνα), Τσιαντούλας, Βολάκης (60′ Mασούρας), Λεσάι (67′ Λούκιτς), Μανιάς

Ολυμπιακός Β': Στουρνάρας, Μπα (70′ Βλαχομήτρος), Σγουρός (74′ Σαπουντζής), Τσέλιος (74′ Πινακάς), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος (70′ Κατσουλίδης), Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου

Τα εξ αναβολής παιχνίδια

Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β' 0-0
Διαγόρας - Ολυμπιακός Β' 1-0

Η βαθμολογία

6. Διαγόρας Ρόδου 22 (4 ματς)
7. Αιγάλεω 21 (4 ματς)
8. Γιούχτας 17 (4 ματς)
-----------------------------------
9. Ολυμπιακός Β' 15 (4 ματς)
10. Παναχαϊκή 15 (4 ματς)
11. Παναθηναϊκός Β' 15 (4 ματς)

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα