Νίκη Βόλου για τις φιλοφρονήσεις Ελευθερόπουλου-Κούστα: «Το ποδόσφαιρο που θέλουμε όσοι το αγαπάμε»

Newsroom
Κούστας - Ελευθερόπουλος

bet365

Μετά το Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β' (1-0), Ελευθερόπουλος και Κούστας μίλησαν σε... άλλο επίπεδο κάνοντας φιλοφρονήσεις ο ένας στον άλλον και από την ομάδα της Μαγνησίας στέλνουν το δικό τους μήνυμα για το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε.

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ Β' στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Κυριακή. Μετά το ματς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποθέωσε τη δουλειά του Νίκου Κούστα λέγοντας:

«Όλα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ Β του Νίκου (σ.σ. Κούστα) είναι απολαυστικά για τον ουδέτερο παρατηρητή. Είναι μία ομάδα που ακόμη και όταν ήταν χαμηλά στη βαθμολογία, εγώ το είχα πει ότι θα μπει στα πλέι οφ.

Παίζει ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, είναι μία πολύ δομημένη ομάδα και έχει και παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, όπως είναι ο Ζίνι και ο Λαμαράνα. Έχει πάρα πολύ καλό υλικό και πάρα πολύ καλό προπονητή, οπότε είναι απόλαυση τα παιχνίδια μεταξύ μας, γιατί παίζουμε και οι δύο ποδόσφαιρο κατοχής, πόσο μάλλον όταν το διακύβευμα δεν είναι τεράστιο βαθμολογικά».

Από την πλευρά του ο κόουτς της Ενωσης απάντησε: «Να παίζουμε κάθε Κυριακή με προπονητές σαν εσένα», ενώ κυκλοφορεί φωτογραφία που οι δύο προπονητές είναι αγκαλιά στον αγωνιστικό χώρο πριν τη σέντρα του ματς, δείχνοντας τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν.

Ετσι, η ΠΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα γράφοντας στα social media της: «Αναγνώριση. Εκτίμηση. Σεβασμός. Ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο που θέλουμε όσοι το αγαπάμε και το υπηρετούμε. Το ποδόσφαιρο που θέλουμε στη ΝΙΚΗ».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα