Καλαμάτα: Με τον Αναστόπουλο αλλάζει πρόσωπο

Καλαμάτα: Με τον Αναστόπουλο αλλάζει πρόσωπο

Αναστόπουλος

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέστρεψε στην Καλαμάτα για 3η φορά και από τώρα θέλει να χτίσει ένα σύνολο που του χρόνου θα πάει για την άνοδο. 

Την επόμενη χρονιά όπου η Super League 2 θα έχει διαφορετικό format - καθότι καταργούνται λογικά οι δύο όμιλοι - η υπόθεση άνοδος θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Στην Καλαμάτα έχουν δει ότι κι η φετινή σεζόν δεν βγαίνει και η επιστροφή στην Super League δεν πρόκειται να επιτευχθεί. Ετσι, η διοίκηση Πρασσά εμπιστεύεται έναν άνθρωπο που τον ξέρει πολύ καλά: Τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο «αλενατόρε» ήδη μέσα σε τρεις μέρες φρόντισε να περάσει τα «θέλω» του στους παίκτες του. Από την Τετάρτη που προπόνησε την ομάδα μέχρι την Κυριακή που έπαιξε με τον Ιωνικό στη Νίκαια (0-0), είδαμε ένα σύνολο μαχητικό, που κυνηγούσε κάθε φάση και έπεφτε στη μπάλα με μανία.

Χαρακτηριστικό είναι πως στα πρώτα δύο ματς των Play Off η Μαύρη Θύελλα δέχτηκε 6 γκολ χωρίς να σκοράρει, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από Χανιά και Ηλιούπολη. Στο πρόγραμμα που ακολουθεί έχει στην έδρα της την Athens Kallithea, έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που κυνηγάει την άνοδο και σαφώς θα πρόκειται για ένα δυνατό τεστ για την ομάδα της Μεσσηνίας. Θυμίζουμε ότι στην κανονική διάρκεια τα δύο ματς έληξαν 1-0, με μία νίκη για την κάθε ομάδα.

«Η Καλαμάτα δεν είναι αδιάφορη σε κανένα ματς και όποτε μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να παίζει ως μεγάλη ομάδα που είναι». Αυτό είναι το σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα του έμπειρου κόουτς, ο οποίος ήδη έχει στην... πρίζα όλους τους παίκτες του καθότι άπαντες θα κριθούν στα εναπομείναντα ματς ενόψει της νέας σεζόν και της ομάδας που θα φροντίσει να φτιάξει.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα