Play off Βορείου Ομίλου: Λιγόστεψαν κι άλλο οι ελπίδες της ΑΕΛ, τρίποντο για τη Νίκη Βόλου επί της ΑΕΚ Β'

Newsroom
Μακεδονικός - ΑΕΛ

bet365

Η ΑΕΛ παρότι προηγήθηκε με δύο γκολ στην έδρα του Μακεδονικού, γνώρισε την ήττα με 3-2 και βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό και με ματς περισσότερο. Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ Β' στα play off με τη Νίκη Βόλου να επικρατεί με 1-0.

Μακεδονικός – ΑΕΛ 3-2

Σκόρερ: Χερίδης 42', 55', 94'Σιμόνι - Κ. Παπαγεωργίου 5', 15'

Ακόμα πιο πολύ λιγόστεψαν οι ελπίδες της ΑΕΛ για να πιάσει τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό καθώς οι «βυσσινί» αν και προηγήθηκαν με δύο γκολ γνώρισαν ήττα-σοκ στην έδρα του Μακεδονικού με 3-2 και έμειναν επτά πόντους μακριά από την κορυφή και με ματς περισσότερο. Η ΑΕΛ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με δύο γκολ του Κώστα Παπαγεωργίου στο 5' και στο 15' έκανε γρήγορα το 0-2 παίρνοντας σαφές προβάδισμα. Ωστόσο, ο Μακεδονικός κατάφερε να μπει ξανά στο ματς στο τέλος του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 42' όταν με τέρμα του Χερίδη μείωσε σε 1-2, ενώ ο ίδιος παίκτης με δεύτερο τέρμα του στο 55' έκανε το 2-2. Στις καθυστερήσεις ο Μακεδονικός κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με τέρμα του Σιμόνι στο 94' και να πάρει τη νίκη (3-2) με σούπερ ανατροπή βυθίζοντας στην απογοήτευση την ΑΕΛ.

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Γρομητσάρης, Χασάνογλου, Πέδρο Λούκας, Λυμπεράκης, Λεωνιδόπουλος, Παναγιωτούδης, Κουλούρης (56′ Μπουλάτοβιτς), Χάσεκ, Ζαφειράκης, Χερίδης (56′ Σιμόνι).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδάνος, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Στίνα (61′ Αντράντα), Θωμαΐδης, Κοσσουνού (61′ Πεντρόσο), Φατάι, Κ. Παπαγεωργίου (76′ Βλιώρας), Μαυριάς.

Νίκη Βόλου – ΑΕΚ Β' 1-0

Σκόρερ: 28' Πέττας

Την πρώτη της ήττα στη διαδικασία των play off γνώρισε η ΑΕΚ Β' που ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Νίκης Βόλου, η οποία πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο μίνι πρωτάθλημα. Η Νίκη Βόλου πήρε το προβάδισμα στο 28' με σουτ του Πέττα λίγα λεπτά αργότερα στο 36' έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Κάσσο να διπλασιάσει τα τέρματά της, με την εκτέλεση του πέναλτι να μην βρίσκει στόχο. Η ΑΕΚ Β δεν μπορούσε να απειλήσει σημαντικά στο πρώτο μέρος με εξαίρεση την κεφαλιά του Γεμπόα στο 42' που πέρασε μόλις άουτ. Οι κιτρινόμαυροι βρήκαν δίχτυα με τον Μαχαίρα στο 54' όμως το τέρμα δεν μέτρησε για οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ στο 57' με τον Τοπαλίδη να βλέπει την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι του Γκίνη. Η ΑΕΚ Β' είχε δύο τελικές με τον Θεοδωρίδη στο 64' και στο 67' με τον Γκαραβέλη να λέει «όχι» και το 1-0 να διατηρείται ως το φινάλε.

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας (62′ λ.τ Γιαννίτσης), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Λίταινας (62′ Γαβριηλίδης (76′ Μιράντα), Κρητικός (76′ Μπάλας), Πέττας (57′ Πολίτης).

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος (79′ Κανελλόπουλος), Ραντόνια, Γιαννούλης (46′ Κάτσικας), Λαμαράνα (84′ Τιέι), Ρουκουνάκης (46′ Σαμπανάτζοβιτς), Τζούντα Γκαρσία (46′ Χριστόπουλος), Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης.

Τα αποτελέσματα

Μακεδονικός - ΑΕΛ 3-2
Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β' 1-0

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 35 (3 ματς)
--------------------------
2. ΑΕΛ 28 (4 ματς)
3. Μακεδονικός 20 (3 ματς)
4. Νίκη Βόλου 20 (3 ματς)
5. ΑΕΚ Β' 18 (3 ματς)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα