ΑΕΛ - Λεβαδειακός: Το γρήγορο 2-0 των «βυσσινί» με τα τέρματα του Φατάι (vids)

Newsroom
Το γρήγορο 2-0 της ΑΕΛ κόντρα στον Λεβαδειακό με τα τέρματα του Φατάι (vids)

bet365

Η ΑΕΛ πήρε σημαντικό προβάδισμα στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό με την ντοπιέτα που πέτυχε ο Κεχίντε Φάται μέσα σε λίγα λεπτά.

Η ΑΕΛ μπήκε πολύ δυνατά απέναντι στον Λεβαδειακό στο μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των Play Off του βορείου ομίλου της Superleague 2 και έφτασε να προηγείται με 2-0 χάρη στα τέρματα του Φατάι στο 5ο και το 12ο λεπτό αντίστοιχα.

Οι «βυσσινί» εκμεταλλεύτηκαν και την ώθηση που τους έδωσε η δυναμική παρουσία του κόσμους τους στο AEL FC Arena και ευτύχησαν να προηγηθούν με 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Καλουτσικίδης έκανε την σέντρα, αλλά ο Γκροφ απέκρουσε ασταθώς με αποτέλεσμα η μπάλα να μείνει ζωντανή στην μικρή του περιοχή και ο Φατάι να προλάβει τόσο τον Ούγγρο κίπερ όσο και τον αμυντικό του Λεβαδειακού που ήταν κοντά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα, η ΑΕΛ σκόραρε ξανά και δράστης ήταν και πάλι ο 34χρονος Νιγηριανός επιθετικός της. Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ηλιάδης έπιασε μια δυνατή κεφαλιά ολομόναχος στο πρώτο δοκάρι, ο Γκροφ του είπε «όχι», όμως ο Φατάι πρόλαβε τον αντίπαλό του, πήρε το... επιθετικό ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού για δεύτερη φορά.

Υπενθυμίζουμε πως ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 34 βαθμούς και η ΑΕΛ στην δεύτερη με 27, οπότε με νίκη των «βυσσινί» η μεταξύ τους διαφορά θα πέσει στους τέσσερις βαθμούς.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα