Δερμιτζάκης: «Να είμαστε ρεαλιστές, ό,τι κάνουμε φέτος να το απολαύσουμε το χρόνου» (vid)

Δερμιτζάκης: «Να είμαστε ρεαλιστές, ό,τι κάνουμε φέτος να το απολαύσουμε το χρόνου» (vid)

Newsroom
Δερμιτζάκης

bet365

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ Β', εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος όσον αφορά στην υπόθεση άνοδος» και στάθηκε στο ότι θα πρέπει η ομάδα του να αξιοποιήσει ό,τι έχτισε φέτος του χρόνου.

Η υπόθεση άνοδος έχει δυσκολέψει αρκετά για την ΑΕΛ κι ο Παύλος Δερμιτζάκης στάθηκε στο ότι η ομάδα του θα πρέπει του χρόνου να εκμεταλλευτεί ό,τι έχει χτίσει φέτος. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ένας προπονητής που του αρέσει να δουλεύει και να δημιουργεί και πως δεν πήγε στους βυσσινί για λίγο.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το 3-3 με την ΑΕΚ Β' στο ArenaLarissa:

«Θεωρώ ότι έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα. Η ΑΕΚ όταν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον προσπαθεί να κάνει παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα κι εμείς γιατί η νίκη ήταν επιτακτική, καθώς θεωρούμε ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και να ξέρουν όλοι ότι είναι παιχνίδια που εμένα με κάνουν υπερήφανο, γιατί δείχνουν πως έχεις αγωνιστικό πλάνο και προσπαθούν χωρίς σκοπιμότητα να πετύχεις τους στόχους που έχεις. Δυστυχώς με όλες τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί, το στίγμα που έχουμε πάρει δεν είναι υπέρ μας το να βγει αυτή η ομάδα. Αλλά να ξέρετε ότι είμαστε μία ομάδα που δημιουργεί έναν καλό κορμό παικτών, έχει μέταλλο και μπορείς να χτίσεις πάνω της πολλά πράγματα. Εύχομαι ό,τι δεν μπορέσουμε να πάρουμε φέτος, γιατί πραγματικά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, θέλω να είμαστε ρεαλιστής. Αυτό που επιβάλλεται να κάνουμε είναι να ολοκληρώσουμε τα πλέι οφ με όσο γίνεται καλύτερο πρόσωπο, αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας της ομάδας μας.

Εγώ δεν ήρθα στην ομάδα της Λάρισας για να κάτσω λίγο. Είμαι ένας προπονητής που μου αρέσει να χτίζω, να δημιουργώ και μέσα από αυτή τη δημιουργία να απολαμβάνω. Επειδή όλα αυτά τα κριτήρια τα έχει η ΑΕΛ, όλες τις προϋποθέσεις για έναν προπονητή να μπορεί να δουλεύει και έχει και τη δυναμική για όλους τους προπονητές θα ήταν τιμή να είναι κάτω από την ομπρέλα αυτής της ομάδας. Με τιμάει να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και θα ήθελα να συνεχίσω τη σοβαρή δουλειά που κάνουμε φέτος. Αλλά αυτό έχει προϋποθέσεις. Εμείς ό,τι δημιουργούμε το δημιουργούμε φέτος για να μπορέσουμε -μέσα σε εισαγωγικά- να το απολαύσουμε του χρόνου».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα