ΑΕΛ για το ματς με ΑΕΚ Β' στο «Σεραφείδειο»: «Πολιτισμός vs Βαρβαρότητα»

Newsroom
ΑΕΛ

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ έκανε λόγο για διεξαγωγή αγώνα υπό «αντίξοες συνθήκες» μιλώντας για το 3-3 με την ΑΕΚ Β' στο «Σεραφείδειο», ενώ επισήμανε κάποια στιγμή οι «βυσσινί» θα δικαιωθούν.

Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να κερδίσει την ΑΕΚ Β' στο «Σεραφείδειο» με το 3-3 σε συνδυασμό και με το 2-0 επί της Νίκης Βόλου, να φέρνει τον Λεβαδειακό στο +7. Οι «βυσσινί» εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» αναφέροντας τα εξής: «Πολιτισμός vs Βαρβαρότητα. Η ΠΑΕ ΑΕΛ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της και την τεχνική ηγεσία για την ηρωική τους προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες που διεξήχθη και ο σημερινός αγώνας με την ΑΕΚ Β’.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να μάχεται τόσο αγωνιστικά όσο και νομικά, για ένα καλύτερο και δικαιότερο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, απαλλαγμένο από τη χυδαία διαφθορά και από Εκείνους τους αναλφάβητους πιονιέρους που θεωρούν άπαντες, εχθρούς και φίλους, ιθαγενείς.

Θεωρούν επίσης δεδομένο ότι στο ποδόσφαιρο όπως και στα καθεστώτα, μπορείς να επιβάλεις τους δικούς σου κανόνες, ακόμη και όταν γράφεις το «Αυγώ» με Ω.

Ευελπιστούν ότι οι «αλάνθαστες» πρακτικές τους θα μας οδηγήσουν σε απελπισία και ηρωική έξοδο.

Μέχρι στιγμής η αλαζονεία της πρόσκαιρης επιτυχίας τους θρέφει.

Τους προειδοποιούμε όμως ότι θα υποστούν τον ανένδοτο αγώνα μας για πολλά χρόνια ακόμη.

Και όταν κάποια στιγμή ο αγώνας δικαιωθεί και μας συναντήσουν επί ίσοις όροις, τότε θα αντιληφθούν τι σημαίνει επιμονή μέχρι την τελική δικαίωση.

Εώς τότε υπομονή, χωρίς εκπτώσεις».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα