Super League 2 - Νότιος Όμιλος: Ο Ολυμπιακός Β' διέλυσε την Παναχαϊκή, πρώτος ο Διαγόρας

Ο Ολυμπιακός Β'

bet365

Οι Ερυθρόλευκοι διέσυραν αγωνιστικά με 5-0 την Παναχαϊκή ενώ το διπλό του Διαγόρα Ρόδου με τον Παναθηναϊκό Β' έστειλε πρώτους τους Ροδίτες στον Νότιο Όμιλο.

Play Out και στον Νότιο Όμιλο της Super League 2 με ανακατατάξεις στη βαθμολογία της κατηγορίας. Ο Διαγόρας Ρόδου πέρασε πρώτος μετά το 0-1 με τον Παναθηναϊκό Β' ενώ το σκορ της ημέρας ήταν το 5-0 του Ολυμπιακού Β' με την Παναχαϊκή.

Παναθηναϊκός Β - Διαγόρας 0-1

Με τον Μιχάλη Μανιά να είναι ο «χρυσός σκόρερ», ο Διαγόρας επικράτησε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού Β' με 1-0 για την 2η αγωνιστική των Play Out και έκανε άλμα σωτηρίας. Με το τρίποντο αυτό οι Ροδίτες έφτασαν τους 17 βαθμούς, αφήνοντας μάλιστα τους «πράσινους» στην τελευταία μαζί με την Παναχαϊκή με 11.
Στα του αγώνα οι νησιώτες κατάφεραν στο 17' να κάνουν το 0-1 με τον Μανιά. Ένα σκορ που κράτησαν ως το τέλος παίρνοντας έτσι το σημαντικό όπως αναφέραμε τρίποντο.

Σκόρερ: 17′ Μανιάς

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Β. Μαντσίνι, Κυριόπουλος, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Φρόκου, Μπιλάλ.
Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλλας, Παπατόλιος, Μασούρας, Τσιαντούλας, Αντεσίνα, Λεσάι, Μανιάς.

Γιούχτας – Αιγάλεω 0-2

Το Αιγάλεω ήταν μεγάλος νικητής στο ματς με τον Γιούχτα για την 2η αγωνιστική των Play Out στο Νότιο Όμιλο. Η ομάδα του Χαραλαμπίδη πέρασε από την Κρήτη επικρατώντας με 2-0 και με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 16 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 2η θέση (7η συνολικά), αφήνοντας τους Κρητικούς στην 9η και στην ζώνη του υποβιβασμού με 14.

Στα του αγώνα όλα κρίθηκαν στο 2ο ημίχρονο, καθώς το πρώτο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 62' να κάνουν το 0-1 με τον Ναζίμ. Ένα γκολ που όχι μόνο κράτησαν ως το τέλος, αλλά στο 90' μπόρεσαν να κάνουν και το 0-2 εξασφαλίζοντας τη μεγάλη αυτή νίκη.

Σκόρερ: 62′ Ναζίμ, 90′ Σταμένκοβιτς

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Κόλλιας, Τσίρης (72′ Θεοδωράκης), Τζανής, Μπρους (72′ Κωστανάσιος), Μπουτσάκης (59′ Βρεττός), Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης, Μπουρσέλης, Δασκαλάκης, Αλεξόπουλος.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωσταντακόπουλος, Μπάμπης (77′ λ.τ Μίκο), Βάρκας, Νταβιώτης (46′ Σταμένκοβιτς), Ναζίμ (67′ Δημητριάδης), Μπουλλάρι (72′ Γαρουφαλιάς).

Ολυμπιακός Β' – Παναχαϊκή 5-0

Σαρωτικός στο ματς με την Παναχαίκή ο Ολυμπιακός Β'. Οι Πειραιώτες πραγματοποιώντας πολλή καλή εμφάνιση επικράτησαν με 5-0 των Πατρινών. Μια νίκη που τους έφερε στην 8η θέση και πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 15 πόντους, αφήνοντας τους ηττημένους στην τελευταία θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό Β' με 11 βαθμούς.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπα στο 29' για να κάνει ο Μπρίνιτς στο 35΄το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο. Στο δεύτερο και μόλις στο 48' ο Μαρίνος έκανε το 3-0 για να έρθουν και πάλι οι Μπα και Μπρίνιτς να πετύχουν από ένα τέρμα στο 57' και 65' αντίστοιχα κάνοντας έτσι το 5-0.

Σκόρερ: 29′ πεν, 57′ Μπα, 35′ , 65′ Μπρίνιτς, 48′ Μαρίνος

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (76′ Παπακανέλλος), Μπαγκαλιάνης, Κεραμίδας (76′ Λαΐντνερ), Μαρίνος (70′ Χ. Κωστούλας), Μπρίνιτς, Σαπουντζής (70′ Ι. Ιμπαγάσα), Κωστούλας, Πινακάς (70′ Σγουρός), Μουζακίτης, Αργυρίου.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Μπαρέ, Νάστος (60′ Τραορέ), Πετράτος (76′ Ντε Ολιβέιρα), Προύντζος, Λιοφάγος, Ντε Τόμας (46′ Πατρινός), Ζέκοφ (46′ Γαϊτανίδης).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των Play Out

Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας Ρόδου 0-1
Γιούχτας - Αιγάλεω 0-2
Ολυμπιακός Β' - Παναχαϊκή 5-0

Η βαθμολογία των Play Out στον Νότιο Όμιλο

1. Διαγόρας Ρόδου 17
2. Αιγάλεω 16
3. Ολυμπιακός Β' 15
4. Γιούχτας 14
5. Παναθηναϊκός Β' 11
6. Παναχαϊκή 11

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα