ΑΕΚ Β' - ΑΕΛ 3-3: Συναρπαστική ισοπαλία με την Ένωση να ισοφαρίζει τους «βυσσινί» στο 93'

Newsroom
Ζίνι και Θεοχάρης πανηγυρίζουν

bet365

Σε ένα φοβερό ματς στο Σεραφείδειο, η ΑΕΚ Β' ισοφάρισε την ΑΕΛ σε 3-3 στις καθυστερήσεις με τους «βυσσινί» να βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με γκολ του Τιεΐ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ Β' κατάφερε να βάλει... στοπ στην ΑΕΛ στο φινάλε με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 3-3 σε ένα συναρπαστικό ματς στο Σεραφείδειο. Η ΑΕΛ έχασε από τα χέρια της μια πολύτιμη νίκη, μένοντας τη δεδομένη στιγμή τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο των play off του Βορείου Ομίλου, Λεβαδειακό, ο οποίος έχει ματς λιγότερο παίζοντας στις 16:00 με τη Νίκη Βόλου.

Η ΑΕΚ Β' πλησίασε το γκολ στο 10', αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμαράνα πέρασε ελάχιστα άουτ. Η ΑΕΛ από την πλευρά της απάντησε στο 34' με το μακρινό σουτ του Πλέγα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι μετά την επέμβαση του Θεοχάρη με τα ακροδάχτυλα. Οι κιτρινόμαυροι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 44' με ένα εξαιρετικό πλασέ του Μαχαίρα, αλλά οι βυσσινί κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα πριν βγει το ημίχρονο καθώς στις καθυστερήσεις ο Κώστας Παπαγεωργίου μέσα από την περιοχή έφερε τοπ παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Η ΑΕΚ Β' ξεκίνησε... ζωηρά το δεύτερο μέρος με τον Φοφανά να βλέπει τον Σουλούκο να αποκρούει δύσκολα την προσπάθειά του στο 46' και τον Ζίνι να μην καταφέρνει να βρει στόχο με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση πέντε λεπτά αργότερα. Η ΑΕΛ ήταν εκείνη που κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή στο 57' με τον Πεντρόσο να βρίσκει δίχτυα για το 1-2, αλλά στο 75' η ΑΕΚ Β' έδωσε τη δική της απάντηση ισοφαρίζοντας με τον Ζίνι, ο οποίος με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-2.

Η ΑΕΛ δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη καθώς στο 85' ο Βλιώρας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα με 2-3, αλλά στο 93' ο Τιεΐ ισοφάρισε σε 3-3 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Στις εξέδρες του Σεραφείδειου βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της Ένωσης, ενώ την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο των κιτρινόμαυρων.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κάτσικας (64′ Παυλίδης), Λαμαράνα (64′ Ρουκουνάκης), Φοφανά (64′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος (74′ Τιέι), Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης (58′ Σαμπανάτζοβιτς).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης (70′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (84′ Γ. Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Νίνο (58′ Κοσσονού), Πεντρόσο (84′ λ.τ Βλιώρας), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Θωμαΐδης), Μαυριάς.

Η βαθμολογία των play off στον Βόρειο Όμιλο

1. Λεβαδειακός 31 (1 ματς)
--------------------------
2. ΑΕΛ 27 (2 ματς)
3. Νίκη Βόλου 17 (1 ματς)
4. ΑΕΚ Β' 17 (1 ματς)
5. Μακεδονικός 16 (1 ματς)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα