Super League 2 - Βόρειος Όμιλος: Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια, στα play off ο Μακεδονικός

Newsroom
ΑΕΚ Β - Μακεδονικός

bet365

Ο Μακεδονικός έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της ΑΕΚ Β' (0-0) και εξασφάλισε την 5η θέση που οδηγεί στα play off. Μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό η ΑΕΛ με τη νίκη της με 1-3 επί του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πόντου, εκτός play off ο ΠΑΟΚ Β' παρά τη νίκη του με 4-0 επί της Νίκης Βόλου.

ΑΕΚ Β' - Μακεδονικός 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς μεταξύ της ΑΕΚ Β' και του Μακεδονικού στο Σεραφείδειο με τον βαθμό αυτό να αρκεί στους φιλοξενούμενους για την εξασφάλιση της 5ης θέσης που τους βγάζει στα play off. Οι κιτρινόμαυροι είχαν τεράστια ευκαιρία στο 33' όταν ο Σταμούλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Περντρέου. Η ΑΕΚ Β' είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο 51' όταν έπειτα από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Αλέξανδρου Πήλιου από δεξιά ο Περντρέου πρόλαβε την μπάλα στη σέντρα που έγινε πριν ο Τιεΐ βάλει την προβολή. Το 0-0 διατηρήθηκε ως το τέλος με τον Μακεδονικό να μπαίνει στην πεντάδα, την οποία είχε ήδη εξασφαλισμένη η ΑΕΚ Β' από την προηγούμενη αγωνιστική.

ΑΕΚ Β: Αγγελόπουλος, Τρούμπουλος, Χρυσόπουλος, Γεωργέας, Πήλιος (74′ λ.τ Κανελλόπουλος), Ρουκουνάκης (65′ Λέλεκας), Σκόνδρας (74′ Γκολφίνος), Πανεράς, Τιέι (65′ Τσελεμπάκης), Μουστάκας, Σταμούλης.

Μακεδονικός: Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Τσουκάνης, Χάσεκ (90’+1′ Ραμίρεζ), Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (84′ Μελετίδης), Μπουλάτοβιτς (90+1′ Περέιρα), Ζαφειράκης (75′ Λυμπεράκης), Σιμόνι.

Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ 1-3

Με τριάρα μείωσε στους 6 την διαφορά της από τον Λεβαδειακό η ΑΕΛ. Στους 6 βαθμούς μείωσε την διαφορά της από τον Λεβαδειακό η ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να επικρατούν στη Θεσσαλονίκη του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-1. Οι Πόντιοι από την άλλη με την ήττα αυτή έμειναν στους 11 βαθμούς και την τελευταία θέση.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πεντρόζο στο 17', σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Στο δεύτερο και πάλι η ΑΕΛ κατάφερε να σκοράρει πρώτη με τον Φατάι στο 48', για να έρθει ο Απόλλωνας Πόντου με τον Σαχόλλι να μειώσει σε 2-1 στο 58'. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το σκορ και στο 83' με τον Νίνο διαμόρφωσαν το τελικό 1-3.

Σκόρερ: 58′ Σαχόλλι – 17′ Πεντρόζο, 48′ Φατάι, 83′ Νίνο

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ίννος (62′ Αποστολάκης), Αλμπάνης (62′ Σκάλα), Αμαραντίδης, Σαχόλλι, Ντιαλόσι, Μπούμπας (46′ Ακένα), Αγκουάντο, Λαμπίρης, Κάρδαρης.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Θ. Παπαγεωργίου, Γιανναράκης, Πλέγας (56′ Θωμαΐδης), Αντράντα, Στίνα (68′ Κ. Παπαγεωργίου), Φατάι, Πεντρόζο (56′ Κόσιτς), Μαυριάς (56′ Νίνο).

ΠΑΟΚ Β – Νίκη Βόλου 4-0

Τεσσάρα χωρίς αντίκρισμα για τον ΠΑΟΚ Β'. Η ομάδα του Αλεξιάδη επικράτησε με 4-0 της Νίκη Βόλου, ωστόσο το 0-0 της ΑΕΚ Β' με τον Μακεδονικό τους άφησε εκτός Play Off. Από την άλλη η Νίκη έμεινε στην 3η θέση με 32 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΚ Β'.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόλις στο 1ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ με τον Δαρέλα, ξεκινώντας εξαιρετικά, αλλά στην συνέχεια κατέβασαν ρυθμούς και το 1-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνμου. Στο δεύτερο και στο 55' ο Φίλων έκανε το 2-0 και με την λήξη του ματς μπήκαν ακόμα δύο τέρματα. Αρχικά με τον Σαποβάλοφ στο 86' και με τον Μπράντονιτς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σκόρερ: 1′ Δαρέλας, 55′ Φίλων, 86′ Σαποβάλοφ, 90+3′ Μπράντονιτς

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας (59′ Κιτσάκης), Γιαξής, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Σνάουτσνερ (76′ Τσίκος), Σπυράκος, Γκούμας (38′ λ.τ Πανίδης), Δαρέλας (79′ Μπράντονιτς), Κανίς (76′ Σαποβάλοφ).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Κραβαρίτης, Στίκας, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Αναστασίου, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πέττας, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Μπάλλας (68′ Βουκελάτος).

Ηρακλής – Αιολικός 3-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αρόγιο, ο Ηρακλής στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας επικράτησε του Αιολικού με 3-0. Μια νίκη που έφερε τον «γηραιό» στους 29 βαθμούς, με την ομάδα της Μυτιλήνης να μένουν στην 11η θέση και τους 19 βαθμούς.

Στα του αγώνα ο Αρόγιο όπως αναφέραμε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ. Αρχικά έκανε στο 5' το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο και συγκεκριμένα στο 49' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, ενώ στο 80' με χατ τρικ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Σκόρερ: 5′, 49′ , 80′ Αρόγιο σουτ

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Χρουσιέλ, Χειρίτραντας, Γκμπενιόν, Ισνάλντο (75′ Πατράλης), Αρόγιο (90′ Τόρες), Εμπό, Νεοφυτίδης, Κούστα, Γκέρμους (85′ Κουντουριώτης), Τσαγκαλίδης.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Ενομό, Μπενίτεζ, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Τριανταφυλλάκος, Ουνγιαλίδης, Ντίμοφ, Ζιβογίνοβιτς.

Καμπανιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Τους τρεις βαθμούς στην Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό κατέκτησε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Τυριακίδη με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 29 βαθμούς, ενώ οι ηττημένοι έμειναν στους 23 και την 10η θέση.

Στα του αγώνα τα πάντα κρίθηκαν στο 7' λεπτό στο οποίο ο Μπο΄λυζας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Και λέμε τελικό γιατί οι φιλοξενούμενοι το κράτησαν ως το τέλος παίρνοντας τους 3 βαθμούς.

Σκόρερ: 7′ Μπούζας σουτ

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Ιωαννίδης, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης (67′ Παπακωνσταντίνου), Πόζογλου (55′ Μάνιος), Μπούσης, Ν. Καθάριος, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Τότσκα (67′ Ταΐρης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Βερνάρδος (79′ Παπαδάκος), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας, Ντουμάνης (66′ Ζάγγος), Κορέλας (66′ Κοκκίνης), Μπούζας, Κονίλιο.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου:

ΑΕΚ Β' - Μακεδονικός 0-0
Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ 1-3
Ηρακλής - Αιολικός 3-0
Καμπανιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1
ΠΑΟΚ Β' - Νίκη Βόλου 4-0

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 55
2. ΑΕΛ 49
3. Νίκη Βόλου 32
4. ΑΕΚ Β' 32
5. Μακεδονικός 31
--------------------------
6. ΠΑΟΚ Β' 30
7. Ηρακλής 29
8. Αναγέννηση Καρδίτσας 29
9. Κοζάνη 24
10. Καμπανιακός 23
11. Αιολικός 19
---------------------------
12. Απόλλων Πόντου 11
13. Αλμωπός Αριδαίας 0

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα