Super League 2: Κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Αιολικό

iraklis

bet365

Χωρίς θεατές θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή κόντρα στον Αιολικό στο γήπεδο της Αριδαίας, όπως ενημέρωσε η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αιολικό για την 26η αγωνιστική της Super League 2 την προσεχή Δευτέρα (11/3), θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Αριδαίας όπως ενημέρωσε η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Παρά το γεγονός ότι στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας έγινε επιτόπιος έλεγχος εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής της Superleague 2, με εκπρόσωπο που επιθεώρησε το γήπεδο και δόθηκε το παραχωρητήριο στην ΠΑΕ και η σχετική έγκριση για τη διεξαγωγή του αγώνα, εντούτοις ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Ο λόγος είναι η ανένδοτη στάση της Αστυνομίας, που άγνωστο για ποιό λόγο, αφού το γήπεδο πήρε κανονικά την έγκριση της Λίγκας, απαγορεύει τη διεξαγωγή του αγώνα με κόσμο, κάτι που από την πρώτη στιγμή βρήκε κάθετα αντίθετους τους διοικούντες την ΠΑΕ, οι οποίοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μεταπείσουν την Αστυνομία, κοινοποιώντας το πρόβλημα στην Πολιτεία, την Περιφέρεια και την διοργανώτρια αρχή της Superleague 2. Δυστυχώς, η εξέλιξη ήταν αρνητική κι έτσι το παιχνίδι της Δευτέρας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα