Ιωνικός: Μοίρασε χαμόγελα στην Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών «Πλόες»

Ιωνικός: Μοίρασε χαμόγελα στην Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών «Πλόες»

Newsroom
Ιωνικός

bet365

Αντιπροσωπεία παικτών της ΠΑΕ Ιωνικός επισκέφθηκε την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών "Πλόες", μοιράζοντας δώρα και... χαμόγελα στους εκπαιδευόμενους. 

Παίκτες του Ιωνικού έκαναν ιδιαίτερη την ημέρα στους εκπαιδευόμενους της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών «Πλόες», μοιράζοντας δώρα και... χαμόγελα στους εκπαιδευόμενους.

Η ενημέρωση των ανθρώπων του Ιωνικού:

«Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Γιάννης Γκέλιος, Φρανς Ιμεραλιλάι, Χρίστος Τασουλής, Βασίλης Πογοσιάν και Γιώργος Χριστοδουλής βρέθηκαν στο Κέντρο Ημέρας της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Αλλαγών "Πλόες" και είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευόμενους, να ξεναγηθούν στον όμορφο χώρο και να παρακολουθήσουν από κοντά το σπουδαίο έργο που πραγματοποιείται εκεί.

Το τμήμα δημοσιογραφίας του Κέντρου, υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές μας, καταιγίζοντάς τους με ερωτήσεις σχετικά με τον αθλητισμό αλλά και κοινωνικά θέματα.

Ιωνικός

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Ημέρας "Πλόες" χάρηκαν ιδιαίτερα με την επίσκεψη των ποδοσφαιριστών μας, απόλαυσαν τον χρόνο που πέρασαν μαζί και τους ευχαρίστησαν για τα δώρα που τους μοίρασαν!

Το Κέντρο Ημέρας "Πλόες" στοχεύει στην ισότιμη αποδοχή και ένταξη στην κοινωνία, ανθρώπων με ψυχικές και νοητικές διαταραχές άλλα και ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Στόχος τους είναι η ανάδειξη της μοναδικότητας του ωφελούμενου, το ισορροποιημένο και δημιουργικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, μέσω μικρών βημάτων και εξατομικευμένων μαθησιακών στόχων. Παράλληλα, στοχεύουν στην ανάπτηξη της ετοιμότητας και στην υποστήριξη της ανεξαρτησίας για τη μετάβαση στην αυτονομία και στην αγορά εργασίας».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα