ΑΕΚ Β': Βασικός ο Αραούχο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου

ΑΕΚ Β': Βασικός ο Αραούχο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου

Newsroom
Αραούχο

bet365

Στην αρχική ενδεκάδα του Νίκου Κούστα βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο για την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με τον Απόλλωνα Πόντου.

Φανέλα βασικού δίνει στον Σέρχιο Αραούχο ο Νίκος Κούστας στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με τον Απόλλωνα Πόντου. Όπως δήλωσε χθες ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της Ένωσης επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο «Τσίνο» ζήτησε να παίξει με την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ και έτσι ο Κούστας τον επέλεξε για τη βασική του ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου στα Σπάτα.

Ο Αραούχο ακολούθησε χθες ένα ειδικό πρόγραμμα και προπονήθηκε με την Β' ομάδα, μένοντας εκτός από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην «OPAP Arena». Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ αλλά και του ίδιου του Αργεντινού, είναι να βρει ρυθμό ώστε να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

ΑΡΑΟΥΧΟ

«Οσον αφορά τον Σέρχιο. Εδώ και 2 εβδομάδες μου ζητάει να παίξει ένα παιχνίδι στη Β’ ομάδα. Έπειτα τον τραυματισμό του δεν έχει βρει ρυθμό. Όταν μπαίνει δεν βλέπουμε τον Αραούχο που έχουμε συνηθίσει. Αυτόν τον ρυθμό δεν τον κερδίζεις μέσω της προπόνησης μονο. Δεν μπορώ να δώσω ως προπονητής χρόνο σε παίκτη για να φτάσει στο 100% γιατι είναι παίκτες που βρίσκονται στο 100%.

Ο Σέρχιο επέμενε να παίξει στη Β ομάδα και θα παίξει την Πέμπτη, λόγω απόφασης του Σέρχιο. Ευχαριστώ για την ερώτηση, γιατί «τελειώνει το συμβόλαιό του» ή «δεν θέλω να τον βάλω». Δεν θα αλλάξει κάτι αν παίξει με την ΑΕΚ Β. Ψάχνουμε τον τρόπο να παίξει ο Σέρχιο με αυτοπεποίθηση» δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ ο Ματίας Αλμέιδα.

ΑΡΑΟΥΧΟ

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ Β' απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου:

Γκίνης, Ρόκσον, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Φοφανά, Μαχαίρας, Κάτσικας, Αραούχο και Θεοδωρίδης.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα