Οπαδοί Ιωνικού: «Δεν θα ανεχτούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες»

Οπαδοί Ιωνικού: «Δεν θα ανεχτούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες»

Newsroom
Οπαδοί Ιωνικού: «Δεν θα ανεχτούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες»

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού, Rangers, εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, κάνοντας λόγο για διαιτητικές «σφαγές» ενάντια στην ομάδα τους.

Αναβρασμός στο στρατόπεδο του Ιωνικού κατά της διαιτησίας. Τη Δευτέρα (26/2) η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ και τον Σταύρο Μάνταλο, με την οποία εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β', επισυνάπτοντας video με τα τρία πέναλτι για τα οποία διαμαρτύρεται. Δυο μέρες αργότερα οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, Rangers, εξέδωσαν ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «σφαγές» ενάντια στην ομάδα τους, ενώ έκαναν και κάλεσμα συσπείρωσης.

H ανακοίνωση:

«Η ανοχή έφτασε στο τέλος της!

Τα τελευταία γεγονότα, καθώς και ο ανελέητος και βρώμικος πόλεμος που δέχεται η ομάδα μας, με τις διαιτητικές ΣΦΑΓΕΣ, μας οδήγησε στο να πάρουμε θέση για όλα όσα συμβαίνουν. Από το ξεκίνημα της σεζόν οι γνωστοί - άγνωστοι εχθροί της ομάδας μας, έδειξαν τις προθέσεις τους, προσπαθώντας να πετσοκόψουν με κάθε ευκαιρία τον ΙΩΝΙΚΟ. Οι ανησυχίες μας ήταν γνωστές από την αρχή. Τα γεγονότα τις επιβεβαιώνουν...

Εμείς δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε! Ανεχτήκαμε πολλά και δεν μιλήσαμε. Πλέον ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του!

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ.

Ο κόσμου του Ιωνικού δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με την ΙΣΤΟΡΙΑ του συλλόγου. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ.

Δεν θα συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος.

Είμαστε έτοιμοι να διαλύσουμε όποιον βρεθεί απέναντι μας.

Προς τον κόσμο του Ιωνικού: Μην μασάτε. Πίστη, αγάπη και στήριξη όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Θα μείνουμε ενωμένοι, δίπλα στην ομάδα μέχρι το τέλος. Όπως πάντα!

ΥΓ. Από εδώ και πέρα δεν θα υπάρξουν άλλα λόγια... θα μας βρείτε μπροστά σας.

Καλούμε κάθε Νικαιώτη να στηρίξει την Κυριακή για να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα