ΑΕΚ Β' - Ηρακλής 0-0: Ανώτερη η Ένωση, αλλά η «μάχη» για την πεντάδα συνεχίζεται

Newsroom
ΑΕΚ Β-Ηρακλής

bet365

ΑΕΚ Β' και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Σεραφείδειο, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να παλεύουν για την είσοδο στην πεντάδα και τη συμμετοχή στα play-offs. Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από πλευράς Ένωσης για να πάρει τη νίκη.

Χωρίς νικητή έληξε το σημαντικό ματς στο Σεραφείδειο για την είσοδο στα play-offs μεταξύ της ΑΕΚ Β' και του Ηρακλή με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0. Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις καλές στιγμές που δημιούργησαν με αποκορύφωμα το δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Χριστόπουλο. Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τον Ηρακλή στην 5η θέση με 26 βαθμούς, με την ΑΕΚ Β' να ακολουθεί με 25, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, ενώ μια ανάσα πιο πίσω είναι ο ΠΑΟΚ Β'.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου η ΑΕΚ Β' πλησίασε το γκολ, αλλά ο Ρουκουνάκης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πάσα του Θεοδωρίδη και να βρει δίχτυα, σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε αρκετές μονομαχίες και φάουλ. Στο 35' και στο 36' οι κιτρινόμαυροι απείλησαν δύο φορές με τους Γεμπόα και Τζούντα Γκαρσία, ενώ στο 43' η εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα από καλή θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο, ενώ ο ίδιος παίκτης με τη συμπλήρωση των 45' έπιασε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Παλαβράκης σε ετοιμότητα μπλόκαρε.

Η ΑΕΚ Β' συνέχισε να έχει το πάνω χέρι φτάνοντας για άλλη μια φορά κοντά στο προβάδισμα στο 55' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα ο Χρυσόπουλος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Τζούντα Γκαρσία πέρασε δίπλα από το κάθετο. Ο Ηρακλής προσπάθησε να απειλήσει στο 67' όταν ο Βιτλής επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Θεοχάρη να είναι σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει. Στα τελευταία λεπτά ο «Γηραιός» έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Τσαγκαλίδη με το 0-0 να διατηρείται ως το φινάλε. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η ΑΕΚ Β' άγγιξε ξανά το γκολ που θα της έδινε τη νίκη και μάλιστα δύο φορές με τον Χριστόπουλο, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, βλέποντας την μπάλα στη μία από τις δύο προσπάθειές του με κεφαλιά να σταματάει στο δοκάρι!

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κάτσικας, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Παυλίδης (80' Σαμπανάτζοβιτς) Φοφανά (90' Τιεϊ) Λαμαράνα,, Ρουκουνάκης (73' Χριστόπουλος) Μαχαίρας, Τζ. Γκαρσία (73' Γκολφίνος) Θεοδωρίδης (80' Σκόνδρας).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Γκμπενιόν, Τσαγκαλίδης, Κωστόπουλος, Νεοφυτίδης, Σιούτας, Έμπο, Γκερμούς (75' Σπυρίδης - 89' Χειρίτραντας) Κούστα (79' Τόρες).

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 24ης αγωνιστικής Βορείου Ομίλου

Κυριακή 25/2

ΑΕΛ - Λεβαδειακός 0-0
ΑΕΚ Β' - Ηρακλής 0-0
Καμπανιακός - Αιολικός 1-0
Απόλλων Πόντου - Μακεδονικός 0-3

Δευτέρα 26/2

Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 52 (21 ματς)
2. ΑΕΛ 43 (20 ματς)
3. Νίκη Βόλου 32 (19 ματς)
4. Μακεδονικός 30 (20 ματς)
5. Ηρακλής 26 (20 ματς)
---------------------------------
6. ΑΕΚ Β' 25 (19 ματς)
7. ΠΑΟΚ Β' 24 (19 ματς)
8. Κοζάνη 21 (20 ματς)
9. Αναγέννηση Καρδίτσας 20 (19 ματς)
10. Καμπανιακός 20 (20 ματς)
11. Αιολικός 19 (20 ματς)
------------------------------------
12. Απόλλων Πόντου 11 (19 ματς)
13. Αλμωπός Αριδαίας 0

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα