Ηρακλής: Πριμ από τον Ευγενίου για είσοδο στα play-offs

Ηρακλής: Πριμ από τον Ευγενίου για είσοδο στα play-offs

Newsroom
iraklis_eurokinisi.

bet365

Ο Στράτος Ευγενίου μετέφερε στους παίκτες του Ηρακλή πως θα λάβουν έξτρα πριμ εάν κλείσουν με το απόλυτο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σε τροχιά play-offs βρίσκεται ο Ηρακλής και αν κάνει το απόλυτο (3Χ3) μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του Βορείου Ομίλου της Super League 2 όπου και θα αντιμετωπίσει ΑΕΚ Β', Αιολικό, Κοζάνη, τότε θα συμμετάσχει σίγουρα σε αυτά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Γηραιό ο Στράτος Ευγενίου, μεγαλομέτοχος του club, μετέφερε στους παίκτες πως θα λάβουν έξτρα πριμ εφόσον πάρουν εννέα βαθμούς ως το τέλος της regular season.

Η ανακοίνωση

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ, Στράτος Ευγενίου, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, ο κύριος Ευγενίου μίλησε σε παίκτες και προπονητικό τιμ, εμψυχώνοντάς τους για τις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Superleague 2, λέγοντας ότι δεν έχει χαθεί τίποτε με την ισοπαλία κόντρα στον Καμπανιακό, ζητώντας παράλληλα από τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα στα 3 επόμενα παιχνίδια και να πάρουν το απόλυτο, δηλαδή 9 βαθμούς.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος έταξε και “γενναίο” πριμ στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε περίπτωση που κατακτηθούν οι 3 νίκες στους αγώνες με ΑΕΚ Β’ και Κοζάνη εκτός έδρας, και Αιολικό εντός έδρας και η ομάδα μας κατορθώσει να μπει στα play off. Παίκτες και προπονητικό επιτελείο υποσχέθηκαν στον κύριο Ευγενίου ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η ομάδα για είσοδο στην πρώτη πεντάδα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν όλο το 90λεπτο με τον Καμπανιακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε αγωνιστικά παιχνίδια κατοχής και τακτικής.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα