Ηρακλής: Συνάντηση με Βρούτση παρουσία και Μονεμβασιώτη

Ηρακλής: Συνάντηση με Βρούτση παρουσία και Μονεμβασιώτη

Newsroom
kaytantzogleio

bet365

Η πλευρά του Ηρακλή είχε επαφή με τον Γιάννη Βρούτση με θέμα το Καυτανζόγλειο, όπου σε αυτή συμμετείχε και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Συνάντηση με θέμα την χρήση του Καυτανζογλείου σταδίου από τον Ηρακλή, είχε σήμερα (16/2) η πλευρά του Γηραιού με εκείνη του Γιάννη Βρούτση, Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού.

Το παρών μάλιστα σε αυτή έδωσε και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο οποίος από την επόμενη σεζόν ενδέχεται να αναλάβει την ομάδα.

Αλλωστε ο πρώην ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί, μέσω εταιρίας, τον βασικό της χορηγό.

Η ανακοίνωση

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου του Γ.Σ. Ηρακλής, Εφραίμ Κυριζίδη, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, παρουσία του επιχειρηματία Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την χρήση του Καυτανζογλείου από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Ο κ. Βρούτσης δεσμεύτηκε ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες στο σταδιο το συντομότερο δυνατό, ώστε στη συνέχεια να δοθεί προς χρήση στον Ηρακλή.

Παράλληλα, ο κ. Κυριζίδης ενημέρωσε τον Υπουργό για τις κινήσεις που έχουν γίνει, αλλά και αυτές που σχεδιάζονται από την διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου.


 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα