ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Λάρισας 6-1: Καταιγιστικός έκανε ποδαρικό με… εξάρα στο 2023!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Λάρισας 6-1: Καταιγιστικός έκανε ποδαρικό με… εξάρα στο 2023!

bet365

Ο ΠΑΟΚ Β υποδέχθηκε για την 9η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Betsson Super League 2 τον Απόλλωνα Λάρισας και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να τον φιλοδωρήσει με έξι γκολ!

Ο ΠΑΟΚ Β έκανε ποδαρικό στο 2023 με εύκολη νίκη (6-1) και απίστευτη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ενισχυμένος από την παρουσία τριών παικτών της πρώτης ομάδας (Μιχαηλίδης, Κουαλιάτα, Τζίμας) ο «Δικέφαλος» ήθελε να κατακτήσει ένα ακόμη τρίποντο και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας (έφτασε τους 19 βαθμούς σε 8 αγώνες) του βόρειου ομίλου.

ΠΑΟΚ Β - Απόλλων Λάρισας - Ομαδική

Το εμπόδιο του Απόλλωνα Λάρισας, που προερχόταν από τρεις διαδοχικές ήττες και πήγε στη Θεσσαλονίκη με μόλις 15 ποδοσφαιριστές, αποδείχθηκε πολύ χαμηλό για τους «ασπρόμαυρους» που ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο 45λεπτο στήνοντας πάρτι μπροστά από την εστία του Οικονομόπουλου, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης άνοιξε το χορό των γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 15ο λεπτό γράφοντας το 1-0, τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Νίκο Κουαλιάτα να βρει δίχτυα και με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας του «Δικεφάλου» να κάνει το 2-0 (18’).

ΠΑΟΚ Β - Απόλλων Λάρισας - Μιχαηλίδης

Το πιο όμορφο από τα πέντε γκολ του ΠΑΟΚ Β στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήρθε στο 29ο λεπτό από τον Βασίλη Γκορντεζιάνι. Ο 20χρονος επιθετικός, που τρία λεπτά νωρίτερα σημάδεψε το κάθετο δοκάρι με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του και με αδιανόητο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας για το 3-0.

Η συνέχεια ανήκε στον Ζήση Χατζηστραβό, ο οποίος στο 35ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μετάαπό ασίστ του Λευτέρη Τασίουρα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της απίστευτης εμφάνισης του ΠΑΟΚ Β στο πρώτο ημίχρονο με το δεύτερο προσωπικό γκολ γράφοντας το 5-0.

ΠΑΟΚ Β - Απόλλων Λάρισας - Χατζηστραβός

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, ο Απόλλων Λάρισας βρήκε το γκολ, μετά από λάθος των γηπεδούχων στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μειώνοντας με ωραία ατομική ενέργεια του Σιατραβάνη σε 5-1.

Μετά τις δύο αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία ο συμπατριώτης του, Νίκο Κουαλιάτα, βρέθηκε να αγωνίζεται στη θέση «10», ενώ με την είσοδο του, ως αλλαγή στο ματς, ο Βλάντιμιρ Μπράντοβιτς πρόσθεσε κι αυτός το όνομα του στη λίστα των «ασπρόμαυρων» σκόρερ. Στο 69ο λεπτό από την ασίστ του Τσοπούρογλου ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός έκανε το 6-1.

ΠΑΟΚ Β - Απόλλων Λάρισας - Κουαλιάτα

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μοναστηρλής, Τασιούρας (46’ Τσοπούρογλου), Σελιμάι (73’ Γιαξής), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Γρόσδης, Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46’ Σπυράκος), Σμυρλής (60’ Μπράντονιτς), Γκορντεζιάνι (60’ Τζίμας).

Απόλλωνα Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος (75' Μπάκαρος), Αυλωνίτης, Κουτσιανούλης, Ντιλγκέροφ, Διβανές, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα