Super League 2 - Νότιος όμιλος: Τα πρώτα «τρίποντα» για Χανιά και Επισκοπή, έμεινε στην ισοπαλία η Ρόδος

Newsroom
Super League 2 - Νότιος όμιλος: Τα πρώτα «τρίποντα» για Χανιά και Επισκοπή, έμεινε στην ισοπαλία η Ρόδος

bet365

Χανιά και Επισκοπή πήραν τις πρώτες τους νίκες στο Νότιο όμιλο της Super League 2 επικρατώντας της Κηφισιάς και της Ζακύνθου αντίστοιχα για την 6η αγωνιστική. Η Ρόδος δεν κατάφερε να περάσει στην κορυφή φεύγοντας μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κρήτη απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Η Ρόδος είχε την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Κρήτη, μένοντας στο 1-1 με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Τις πρώτες τους νίκες πανηγύρισαν δύο κρητικές ομάδες της κατηγορίας. Τα Χανιά μετά από πέντε ισοπαλίες επικράτησαν με 3-0 της Κηφισιάς, ενώ η Επισκοπή έφυγε με το διπλό (0-3) από την έδρα της Ζακύνθου στο ματς της ουράς. Το παιχνίδι του Αστέρα Βλαχιώτη με την Καλαμάτα αναβλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στους παίκτες της ομάδας της Λακωνίας. Στις 17:00 παίζουν Καλλιθέα - Λεβαδειακός.

Χανιά - Κηφισιά 3-0

Τα Χανιά είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά, κυριάρχησαν πλήρως σε όλο το πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει περισσότερα από τα τρία γκολ με τα οποία έκλεισαν το πρώτο 45λεπτο. Μόλις στο 4' ο Μπαΐροβιτς με προβολή έκανε το 1-0, με τους γηπεδούχους στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να βάζουν για τα καλά τις βάσεις της νίκης με δύο κεφαλιές. Ακριβώς στο 45' ο Βάρκας σημείωσε το 2-0 για να έρθει ο Μπαΐροβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να σημειώσει το 3-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Νίκος Κούστας προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στο ημίχρονο προσπαθώντας να δει την ομάδα του να βγάζει αντίδραση, ωστόσο ο Πρίτσας λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους δεν κατάφερε να βρει στόχο στην ευκαιρία που είχε. Η ομάδα των Χανίων έκανε απλά διαχείριση του σκορ φτάνοντας στην τελική επικράτηση και πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο τη φετινή σεζόν, παραμένοντας αήττητη με μια νίκη και πέντε ισοπαλίες.

Σκόρερ: 4′, 45+2′ Μπαΐροβιτς, 45′ Βάρκας

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κογιέτε, Ζιούλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Κάρλος, Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Μπαΐροβιτς (73′ Κόλα), Βάρκας (68′ Βασιλακάκης), Βασιλόγιαννης

Κηφισιά (Κούστας): Κολοβούρης, Παπαγγελής (46′ Πριόνας), Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Ντοριβάλ (46′ Αγγελόπουλος), Παυλάκης (74′ Τζέλη), Καλλέργης (46′ Πρίτσας), Παπασάββας, Κρητικός, Γιαννιτσάνης (46′ Τετέι)

Ζάκυνθος - Επισκοπή 0-3

Η Επισκοπή μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση, δημιουργούσε ευκαιρίες και απολύτως φυσιολογικά πήγε μπροστά στα αποδυτήρια. Το γκολ του Ντεμέτριους στο 19' έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Πάντως η Ζάκυνθος στο 28' θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στη μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Κοναγκάγια, ο οποίος πλάσαρε τον Καλογεράκη, αλλά πάνω στη γραμμή ο Μπαρμπόσα έσωσε την Επισκοπή, διώχνοντας σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν απειλητικά και στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας ακόμα ένα γκολ για να κλειδώσουν τη νίκη τους. Και το πέτυχαν στο 65' με κεφαλιά του Νταρζίσιο. Στο 76' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ντεμέτριους με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην πρώτη νίκη της Επισκοπής στο πρωτάθλημα γράφοντας το τελικό 0-3. Ουραγός και χωρίς βαθμό ακόμα παραμένει η Ζάκυνθος.

Σκόρερ: 19′, 76' πεν. Ντεμέτριους, 65' Νταρζίσιο

Ζάκυνθος (Νόλης): Πατσιογιώργος, Κ. Κολεύρης, Μαρίνος, Καλλιβωκάς, Κούνια, Ντάσης, Σούρμπης, Τελλέν (83′ Ζογκάι), Παναγιωτόπουλος (77′ Καψάκης), Κοναγκάγια, Εντουάρντο (81′ Μυλωνάς)

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Μπαρμπόσα (83′ Θεοδώρου), Γκονζάλβες, Πολυχρόνης, Ντεμέτριους, Τασιουλής, Τριντάντε, Νοικοκυράκης (81′ Σκόνδρας), Τσάβος, Πέτρου (76′ Σταθόπουλος), Νταρζίσιο

ΟΦ Ιεράπετρας - Ρόδος 1-1

ΟΦ Ιεράπετρας και Ρόδος αγωνίστηκαν στο Ρέθυμνο λόγω των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο της Ιεράπετρας. Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό στο μεγαλύτερο μέρος του. Περίπου από το μισάωρο και μετά ο ΟΦ Ιεράπετρας δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Θεοδωράκη, αλλά οι προσπάθειες των Μεσσιδόρο και Μπενίτες δεν είχαν αποτέλεσμα. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών η Ρόδος έχασε μεγάλη στιγμή με τον Σταματελόπουλο, το σουτ του οποίου πέρασε μόλις άουτ. Οι γηπεδούχοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων πήραν το προβάδισμα στο 56' με πλασέ του Λεμονή, ωστόσο στο 68' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σταματελόπουλος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ, με τη Ρόδο να χάνει την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή και την ομάδα της Ιεράπετρας να παραμένει στις τελευταίες θέσεις αγνοώντας ακόμα τη νίκη.

Σκόρερ: 56′ Λεμονής - 68' Σταματελόπουλος

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Ντε Λορέντζι, Ντι Λορέντζο, Κατάλντι (70′ Μπλάνκο), Κάρδαρης, Λεμονής, Μπενίτεζ, Μεσσιδόρο, Βουό, Χιμένεθ

Ρόδος (Αντωνίου): Θεοδωράκης, Καραγεώργης (87′ Μάρκοβιτς), Μακρυδημήτρης (59′ Χύσι), Μαρτσάκης (54′ Παπάζογλου), Σάαντο, Μίγγος, Μαρκόφσκι, Νικολόπουλος, Καψάλης (59′ Τσάβες), Σταματελόπουλος, Αδαμάκης

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 4/12

Διαγόρας Ρόδου - ΑΕΚ 0-1
Αιγάλεω - Ηρόδοτος 2-0
Εργοτέλης - Παναθηναϊκός Β' 1-0

Κυριακή 5/12

Αστέρας Βλαχιώτη - Καλαμάτα (αναβλήθηκε)
Χανιά - Κηφισιά 3-0
Ζάκυνθος - Επισκοπή 0-3
ΟΦ Ιεράπετρας - Ρόδος 1-1
Καλλιθέα - Λεβαδειακός (17:00)

Ρεπό: ΑΕ Καραϊσκάκης

Επόμενη (7η) αγωνιστική

Σάββατο 11/12

Ρόδος - Καλλιθέα (14:45)
Επισκοπή - ΟΦ Ιεράπετρας
Κηφισιά - Ζάκυνθος
Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου
Καραϊσκάκης - Εργοτέλης
Λεβαδειακός - Αιγάλεω (17:00)

Κυριακή 12/12

Παναθηναϊκός Β' - Αστέρας Βλαχιώτη (14:45)
AEK B' - Χανιά (17:00)

Η βαθμολογία

1. ΑΕΚ Β' 13
2. Ρόδος 12
3. Καλλιθέα 12
4. Λεβαδειακός 11
5. Αιγάλεω 10
6. Κηφισιά 10
7. Εργοτέλης 10
8. Χανιά 8
9. Διαγόρας 8
10. Καλαμάτα 6
11. Ηρόδοτος 5
12. Καραϊσκάκης 4
13. Αστέρας Βλαχιώτη 4
14. Παναθηναϊκός Β' 4
15. Επισκοπή 4
16. ΟΦ Ιεράπετρας 2
17. Ζάκυνθος 0

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα