Πέλκας: Γκολ και ασίστ στη νίκη της Μπασάκσεχιρ επί της Πεντίκσπορ με 3-2 (vid)

Πέλκας: Γκολ και ασίστ στη νίκη της Μπασάκσεχιρ επί της Πεντίκσπορ με 3-2 (vid)

pelkas11

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας με γκολ και ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής της Μπασάκσεχιρ στη νίκη της επί της Πεντίκσπορ με 3-2 και την κράτησε σε «τροχιά» Ευρώπης.

Η Μπασακσεχίρ με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πέλκα, επικράτησε της Πεντίκσπορ με 3-2 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του τουρκικού πρωταθλήμας, στοχέυοντας σε έξοδο στην Ευρώπη.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ στο 50ο λεπτό μοίρασε ασίστ στο γκολ του πρώην φορ του ΟΦΗ, Φιγκεϊρέδο και στο 80' σκόραρε διαμορφώνοντας ο ίδιος το τελικό 3-2. Στη φάση του γκολ, η μπάλα στρώθηκε στον Πέλκα και εκείνος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι, την έστειλε στην αριστερή γωνία χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Η Μπασακσεχίρ με αυτό το τρίποντο είναι πέμπτη και στο -2 από την Μπεσίκτας, η οποία το Σάββατο (13/4) απομάκρυνε τον Φερνάντο Σάντος από την άκρη του πάγκου της και στοχεύει σε έξοδο στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέλκας κατέγραψε ασίστ για τρίτο σερί παιχνίδι, ενώ συνολικά την τρέχουσα σεζόν σε συνολικά 21 συμμετοχές, έχει σκοράρει πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα