Φενέρμπαχτσε: Οι παίκτες απέφυγαν τις βαριές τιμωρίες για το ξύλο με τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ

trab_fen

bet365

Οι Σάμιουελ και Οστερβόλντε απέφυγαν τις κατηγορίες που θα οδηγούσαν σε σοβαρές ποινές για τη συμμετοχή τους καυγά με οπαδούς της Τράμπζονσπορ, η οποία προχώρησε σε οργισμένη ανακοίνωση.

Στα μαλακά έπεσαν οι Μπράιτ Οσάγι-Σάμιουελ και Τζέιντεν Οστερβόλντε μετά το... ξύλο που έπαιξαν με αντίπαλους οπαδούς στο φινάλε του επεισοδιακού Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε.

Η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία άλλωστε αποφάσισε να μην απαγγείλει σοβαρές κατηγορίες εις βάρος των ποδοσφαιριστών της Φενέρ, οι οποίοι γλίτωσαν τις βαριές τιμωρίες.

Συγκεκριμένα οι δυο τους κατηγορούνται για «συμμετοχή σε καυγά» κι όχι για επίθεση φιλάθλους κι απέφυγαν έναν βαρύ πέλεκυ από την Ομοσπονδία της γειτονικής χώρας, γεγονός βέβαια που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση από πλευράς Τράμπζονσπορ.

«Η TFF αγνόησε την επίθεση δύο ποδοσφαιριστών της Φενέρμπαχτσε, του Μπράιτ Οσάγι-Σάμιουελ και του Τζέγεγονός βέβαια που προκάντεν Οστερβόλντε, εναντίον των οπαδών μας μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο, σαν να μην είχε συμβεί ποτέ. Παραπέμποντας τους εν λόγω παίκτες για το αδίκημα της 'συμμετοχής σε καυγά' αντί γι' αυτήν την ενέργεια, εξασφάλισε ότι θα τιμωρηθούν λιγότερο.

Διαπράττοντας άλλη μια παράνομη πράξη, η TFF αποφάσισε ότι δεν υπήρχε λόγος να κατηγορήσει τους Μερτ Μιουλντιούρ και Μισί Μπατσουαγί, οι οποίοι κλώτσησαν τους οπαδούς μας και νομιμοποίησαν, ακόμη και ενθάρρυναν έναν επαγγελματία παίκτη να καταφύγει στη βία στα γήπεδα της Τουρκίας» τονίζεται χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα