Γιαννιώτης: Απέκρουσε πέναλτι του Ικάρντι στην ήττα από τη Γαλατά στο 90' (vid)

gianniotis

bet365

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης έπιασε πέναλτι του Μάουρο Ικάρντι, ενώ η Κασίμπασα νικούσε με 3-2 αλλά η Γαλατάσαραϊ πήρε τη νίκη με 4-3, με γκολ στο 90'.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης δεν κατάφερε να «κρατήσει» μόνος του την Κασίμπασα κόντρα στην πανίσχυρη Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα του Έλληνα τερματοφύλακα νικούσε τους πρωταθλητές με 3-2 αλλά στο 79' οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Βίνκ «γκρέμισε» τον Ζαχά μέσα στην περιοχή και αποβλήθηκε. Ο Ικάρντι ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι αλλά ο 31χρονος κίπερ τον νίκησε και μάλιστα μπλόκαρε την μπάλα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Οι χαρές δεν κράτησαν πολύ, καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο Ικάρντι... εξιλεώθηκε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και στο 90' ο Κάρλος Βινίσιους πέτυχε το γκολ της νίκης (4-3). Ο Γιαννιώτης τελείωσε το παιχνίδι με πέντε αποκρούσεις. Αυτή είναι η πέμπτη απόκρουση πέναλτι στην καριέρα του Γιαννιώτη, με τις τέσσερις άλλες να τις κάνει με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Ο Έλληνας κίπερ μετράει 23 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Τουρκίας και σε πέντε εξ αυτών κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η ομάδα του είναι στην 5η θέση με 46 βαθμούς και μάχεται για την έξοδο στην Ευρώπη με την 4η Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος, η οποία είναι στο +3.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα