Μπουλούτ για Μπακασέτα: «Είναι υπέροχος παίκτης, αλλά δεν μπορούμε να καλύψουμε τις απολαβές του»

Μπουλούτ για Μπακασέτα: «Είναι υπέροχος παίκτης, αλλά δεν μπορούμε να καλύψουμε τις απολαβές του»

bet365

Ο προπονητής της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως μπορεί να του αρέσει ο Μπακασέτας σαν παίκτης και να τον ξέρει καλά, όμως είναι ακριβός για το κλαμπ της Ουαλίας.

Τέλος στα σενάρια για Μπακασέτα, προτού καν αυτά φουντώσουν, έβαλε ο προπονητής της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ, που παρ' ότι παραδέχθηκε πως γνωρίζει καλά τον Τάσο από το κοινό τους πέρασμα στην Αλάνιασπορ και ήταν εκείνος που τον έφερε πρώτη φορά στην Τουρκία το καλοκαίρι του 2019, ξεκαθάρισε τα οικονομικά δεδομένα μίας ενδεχόμενης συμφωνίας υπερβαίνουν τις δυνατότητες της Κάρντιφ.

Το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού μέσου της Τραμπζονσπόρ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και η αρχική εικόνα ήταν πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει με την τουρκική ομάδα. Ωστόσο, η επιστροφή του Αβτσί είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα, αφού ο ίδιος θα κάνει μία προσπάθεια να τον μεταπείσει και η τουρκική ομάδα θα του καταθέσει μία βελτιωμένη πρόταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον Μπακασέτα:

«Είναι ένας παίκτης που έφερα στην Αλάνιασπορ όταν βρισκόμουν εκεί. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και προκριθήκαμε στο Europa League έχοντας και τον Σιώπη μαζί μου. Επίσης, όταν ήμουν προπονητής της Φενέρμπαχτσε τον ήθελα εκεί, αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή και έτσι πήγε στην Τραμπζονσπόρ. Εκεί κατέκτησε το πρωτάθλημα και παίζει καλά.

Θεωρώ πως το ποσό που κερδίζει στην Τραμπζονσπόρ δεν είναι εφικτό να καλυφθεί από τον σύλλογο μας. Γι' αυτό θεωρώ δύσκολο αυτό το deal για εμάς. Είναι ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ήμασταν πολύ καιρό μαζί, και τον ωθήσαμε στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Το γνωρίζει αυτό. Ξέρω τι μπορεί να δώσει στην ομάδα».

@Photo credits: INTIME
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα