Γκαζιαντέπ: Παρελθόν ο Ερόλ Μπουλούτ

Γκαζιαντέπ: Παρελθόν ο Ερόλ Μπουλούτ

Newsroom
Γκαζιαντέπ: Παρελθόν ο Ερόλ Μπουλούτ

bet365

O Ερόλ Μπουλούτ πλήρωσε το «μάρμαρο» των αρνητικών αποτελεσμάτων της Γκαζιαντέπ και αποχώρησε από την τουρκική ομάδα μετά από 1,5 σεζόν. Παρελθόν και οι Νίκος Καρύδας - Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ερόλ Μπουλούτ με την Γκαζιαντέπ. Ο Τούρκος τεχνικός μετά από 1,5 σεζόν έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την μέχρι πρότινος ομάδα του, μετά από ένα σερί έξι αγωνιστικών, στο οποίο μέτρησε τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Μαζί με τον 47χρονο τεχνικό αποχώρησαν και οι συνεργάτες του Νίκος Καρύδας - Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Την τρέχουσα σεζόν είχε απολογισμό οκτώ ήττες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα Τουρκίας και άφησε την Γκαζιαντέπ στην 13η θέση με 19 βαθμούς, ούσα στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Άξιο αναφοράς είναι πως ο σύλλογος αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα και οι παίκτες είναι απλήρωτοι.

Θυμίζουμε πως ο Μπουλούτ έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από την Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του Ολυμπιακού Βόλου, του ΟΦΗ και της Βέροιας. Ως προπονητής έχει εργαστεί μόνο στη χώρα του, καθώς πριν την Γκαζιαντέπ είχε κοουτσάρει Μαλάτιασπορ, Αλάνιασπορ και Φενέρμπαχτσε.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα