Φιορεντίνα: Με απουσίες οι «βιόλα» απέναντι στη Μόντσα, γιατί έμειναν εκτός οι Μπελότι και Ικονέ

Φιορεντίνα: Με απουσίες οι «βιόλα» απέναντι στη Μόντσα, γιατί έμειναν εκτός οι Μπελότι και Ικονέ

Newsroom
ελλαδα

bet365

Με απουσίες θα παραταχθεί η Φιορεντίνα απόψε κόντρα στη Μόντσα. Ποιος ο λόγος που ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο άφησε εκτός τους Μπελότι και Ικονέ.

Σημαντικό παιχνίδι έχει απόψε η Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» θα υποδεχτούν τη Μόντσα σε ένα must win παιχνίδι καθώς εξακολουθούν να κυνηγούν την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος. Ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο ανακοίνωσε την Κυριακή την αποστολή του για το ματς αυτό, έχοντας αφήσει εκτός δύο σημαντικά «χαρτιά».

Ο λόγος για τους Μπελότι και Ικονέ. Ο Ιταλός επιθετικός ταλαιπωρείται από έναν πόνο στη μέση, με την κατάσταση του ωστόσο να μην εμπνέει μεγάλη ανησυχία. Ο λόγος που έμεινε εκτός είναι προληπτικός, καθώς στο στρατόπεδο των «βιόλα» δεν θέλουν να πάρουν ρίσκα, ενόψει και του τελικού του Conference League με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από την άλλη ο Ικονέ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο ισχίο και δεν είναι σε θέση για να αγωνιστεί απόψε. Όπως και στην περίπτωση του Μπελότι, ο Γάλλος δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του ενόψει του μεγάλου τελικού με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα