Ουντινέζε - Ρόμα: Κατέρρευσε στο χορτάρι ο Εντικά, διακοπή στο ματς! (vid)

Newsroom
ndicka1111
Διεκόπη το παιχνίδι ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Ρόμα, καθώς ο Έβαν Εντικά κατέρρευσε στο γρασίδι, «παγώνοντας» άπαντες στο «Φριούλι». Ευτυχώς αποχώρησε από το γήπεδο έχοντας τις αισθήσεις του ο στόπερ των Τζαλορόσι.

Τρόμος και παγωμάρα στο «Φριούλι»! Ουντινέζε και Ρόμα «μάχονταν» στο χορτάρι, όταν το ποδόσφαιρο έπαψε να έχει σημασία. Στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης ο Έβαν Εντικά, αφού έπιασε στο στήθος του, κατέρρευσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο και έσπειρε τον φόβο σε συμπαίκτες, αντιπάλους και οπαδούς.

Ο ρέφερι γρήγορα έκανε νόημα στα ιατρικά επιτελεία να μπουν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 24χρονο Γάλλο. Ο Εντικά αποχώρησε εν τέλει από το γήπεδο με φορείο, έχοντας πάντως τις αισθήσεις του, μετά από περίπου δέκα λεπτά διακοπής και φροντίδας από τους γιατρούς. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έσπευσε στα αποδυτήρια αμέσως για να τσεκάρει την κατάσταση του παίκτη του και στη συνέχεια ενημέρωσε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο αγώνας δεν θα συνεχιστεί την Κυριακή (14/04) και οι δύο ομάδες θα παίξουν τα τελευταία του λεπτά σε νέα ημερομηνία με το ίδιο σκορ (1-1).

 

SERIE A Τελευταία Νέα