Ουντινέζε - Ίντερ 1-2: Ένα βήμα πιο κοντά στο στέμμα με ανατροπή και λύτρωση στο 90+5' (vid)

Ιάσονας Θεριός
inter_winnn

bet365

Η Ίντερ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην έδρα της Ουντινέζε αλλά χάρη στο τέρμα του Φρατέζι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε το τρίποντο με ανατροπή (2-1) και απέχει πλέον δύο νίκες από το Scudetto.

Έφερε τούμπα το ματς και εκτοξεύτηκε στο +14 η Ίντερ! Οι Νερατζούρι τα βρήκαν σκούρα στην έδρα της Ουντινέζε, φλέρταραν με την γκέλα, αλλά στο τέλος προέταξαν την ποιότητα και τη δίψα τους για το πρωτάθλημα και πήραν τη νίκη που τούς έφερε δύο τρίποντα μακριά από την κατάκτηση του Scudetto. Χάρη στο γκολ του Φρατέζι στο 90+5', η ομάδα του Ιντσάγκι «λύγισε» την Ουντινέζε με 2-1 και μετρά αντίστροφα για τη στέψη της.

Oι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, χωρίς να... πατούν ιδιαίτερα το γκάζι. Θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα, ωστόσο σε αμφότερες τις πραγματικά καλές τους στιγμές (21' και 31') ο Οκόγιε σταμάτησε εντυπωσιακά τα σουτ του Χακάν Τσαλχάνογλου.

Στο 40' η Ουντινέζε πήρε σχεδόν από το... πουθενά το προβάδισμα. Ο Σάμαρτζιτς επιχείρησε την πάσα από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, αλλά η μεταβίβασή του κόντραρε στον Κάρλος Αουγκούστο και αιφνιδίασε τον Ζόμερ πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0. Δύο λεπτά μετά, ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν μπόρεσε με το κεφάλι να ισοφαρίσει άμεσα για την ομάδα του.

Στο 48' ακυρώθηκε γκολ του Αουγκούστο για οφσάιντ, αλλά η ισοφάριση ήρθε εν τέλει στο 55'. Ο Οκόγιε έκανε το πέναλτι στον Τουράμ και ο Τσαλχάνογλου ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1. Η Ίντερ έψαχνε την ανατροπή αλλά ακόμα κι αν μπροστά στο πούλμαν της Ουντινέζε δεν δημιουργούσε τις ευκαιρίες για να φτάσει σε αυτή, βρήκε τη λύση στο τέλος. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μαρτίνες σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, ο Οκόγιε και το δοκάρι τού στέρησαν το γκολ, αλλά στο ριμπάουντ ο Φρατέζι - και πάλι ως χρυσή αλλαγή - σκόραρε σε κενή εστία για να φέρει τους Νερατζούρι ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Η βαθμολογία της Serie A

Η βαθμολογία της Serie A

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα