Μίλαν - Λέτσε 3-0: «Καθάρισε» από το 20' και διεύρυνε το σερί της

milan

bet365

H Μίλαν υπέταξε στο... ρελαντί τη Λέτσε στο «Σαν Σίρο» με 3-0 και πανηγύρισε τρίποντο για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική της Serie A.

Χαλαρός μεσημεριανός περίπατος για τη Μίλαν. Οι Ροσονέρι χωρίς να... ιδρώσουν επικράτησαν της Λέτσε στο «Σαν Σίρο» με 3-0 και διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στις πέντε αγωνιστικές της Serie A και συνολικά στα επτά παιχνίδια, μαζί με τις δυο νίκες επί της Σλάβια Πράγας. Στους 68 βαθμούςοι δεύτεροι Μιλανέζοι, στο -11 από την πρωτοπόρο Ίντερ, με παιχνίδι περισσότερο. Στη 13η θέση οι φιλοξενούμενοι με 29 βαθμούς, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

H ομάδα του Στέφανο Πιόλι... τελείωσε το παιχνίδι από το πρώτο 20λεπτο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6' με φανταστικό σουτ του Πούλισικ από το ημικύκλιο. Στο 20' ο Αντλί εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζιρού με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 45' η Λέτσε έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Κρστόβιτς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα κλώτσησε τον Τσουκουέζε. Στο 57' ο Αντλί έδωσε τη δεύτερη ασίστ του στο ματς, όταν έβγαλε εκπληκτική κάθετη, ο Λεάο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και ευστόχησε σε τετ α τετ για το 3-0, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μίλαν: Μενιάν, Γκάμπια (61’ Κιάερ), Καλάμπρια, Τομόρι, Ερναντές (83’ Τεράτσιανο), Αντλί, Ράιντερς, Τσουκβουέζε (78’ Γκάλο), Πούλισικ (62’ Μούσα), Λεάο, Ζιρού (62’ Γιόβιτς)

Λέτσε: Φαλκόνε, Μπασιρότο, Πόνγκρατστς, Βενούτι (70’ Γκεντρί), Μπλιν (78’ Μπερίσα), Γκάλα, Μπαντά (46’ Άλμκβιστ), Ραμαντάνι, Γκονθάλεθ (46’ Πίκολι), Κρστόβιτς, Ντοργκού (85’ Πιερότι)

Βαθμολογία

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα