Φιορεντίνα - Μίλαν 1-2: Συνέχεια στο σερί...

Newsroom
Μίλαν

bet365

Η Μίλαν πέρασε νικηφόρα από το «Αρτέμιο Φράνκι», επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα κι έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ.

Η Μίλαν υπερκέτασε το εμπόδιο της Φιορεντίνα εκτός έδρας, επικράτησε 2-1 και βρέθηκε στο +6 από την 3η Γιουβέντους. Οι Ροσονέρι «χτίζουν» σερί, πέτυχαν την τέταρτη διαδοχική τους νίκη και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Το κλίμα ήταν συγκινησιακό στο «Αρτέμιο Φράνκι», αφού οι οπαδοί της Φιορεντίνα τίμησαν τη μνήμη του Τζο Μπαρόνε, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν μερικές εβδομάδες. Στο αγωνιστικό, η Μίλαν ήταν καλύτερη και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Οι Ροσονέρι μπήκαν δυνατά, δημιούργησαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως Λεάο, Τσουκουέζε, Τομόρι και Ράιντερς δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, η Μίλαν πήρε προβάδισμα. Στο 47′ ο Λεάο με εκπληκτικό τακουνάκι έδωσε έτοιμο το 0-1 στον Λόφτους-Τσικ, ο οποίος δεν αστόχησε. Ωστόσο, στο 50′, ο Ντάνκαν με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Παρ’ όλα αυτά, οι Μιλανέζοι δεν πτοήθηκαν και άμεσα, στο 53′ πήραν το προβάδισμα με τον Λεάο, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την κάθετη πάσα και με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα