Ο Μπέπε Μαρότα φεύγει από την Ίντερ

Ο Μπέπε Μαρότα φεύγει από την Ίντερ

Newsroom
Μαρότα

bet365

Ο Μπέπε Μαρότα ανακοίνωσε ότι σε δύο χρόνια θα αποχωρήσει από την Ιντερ και θα ρίξει το βάρος στις ακαδημίες.

Eνας μεγάλος παράγοντας του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Μπέπε Μαρότα, ο οποίος ξέρει όσο λίγοι τη Serie A αφήνει την Ίντερ. Οχι, δεν θέλει να γίνει πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, θέλει να ρίξει το βάρος στα τμήματα υποδομής, για την ανάδειξη ταλέντων και για το πώς θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο ποδόσφαιρο όλοι οι νέοι της χώρας. Σκοπός του είναι να αφιερωθεί στο πλάνο και να δώσει στους νεαρούς αυτή την ευκαιρία.

«Τα τμήματα υποδομής είναι η πιο σημαντική περιουσία του κάθε κλαμπ, ειδικά σε ανθρώπινο επίπεδο. Είμαι όλο και πιο πεπεισμένος ότι το να βάζεις τους νέους να πληρώνουν για να παίξουν ποδόσφαιρο είναι λάθος.

Θα πρέπει να είναι δωρεάν, γιατί έτσι θα καταφέρουμε να φέρουμε πιο κοντά μας και τις φτωχές οικογένειες, αυτές στις οποίες γεννιούνται οι μεγάλοι παίκτες, όπως συνέβαινε κάποτε. Σε δύο χρόνια το συμβόλαιό μου με την Ιντερ λήγει και θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τους νέους», τόνισε. Μια τεράστια καριέρα, γεμάτη λάμψη και τίτλους τελειώνει, όμως μια νέα, αρκετά ελπιδοφόρα αρχίζει...


 

SERIE A Τελευταία Νέα