Μαυροπάνος: Παραμένει στα «ραντάρ» της Ίντερ σύμφωνα με τους Ιταλούς

«Πάντα στα ''ραντάρ'' της Ίντερ ο Μαυροπάνος»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι ένας από τους παίκτες που έχει στην λίστα της η Ίντερ για την ενίσχυση της άμυνάς της.

Η ιταλική «Gazzetta dello Sport» αποκάλυψε τις τρεις εναλλακτικές επιλογές που έχει η Ίντερ σε περίπτωση που αναζητήσει κάποιον ποδοσφαιριστή για εκεί λόγω της κατάσταης που υπάρχει με τους Ατσέρμπι και Ντε Βράι και μέσα σ' αυτές βρίσκεται και ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί των «νεραντζούρι» έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όμως ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δεν έχει πείσει με την απόδοσή του πως μπορεί να κάνει την διαφορά (29 συμ., 1 γκολ,1.891 λεπτά) και ο Ιταλός είναι πιθανό να αποχωρήσει (32 συμ, 2 γκολ και 2 ασίστ σε 2.567 λεπτά). Αυτό ενεργοποίησε τους μηχανισμούς της ιταλικής ομάδας, η οποία θέλει να έχει έτοιμες λύσεις για το σενάριο που αποφασίσει να κινηθεί για έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά στις θέσεις αυτές.

Η πρώτη επιλογή της είναι η Κιμ Μιν Τζάε, που αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2028, αφού τον απέκτησε μόλις το φετινό καλοκαίρι από την Νάπολι αντί 50 εκατ. ευρώ. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 28 συμ.σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ σε 2.288 λεπτά. Ο Κορεάτης στόπερ έχει χάσει την θέση του βασικού και δεν είναι χαρούμενος γι' αυτό. Ένα ενδεχόμενο deal για τον συγκερκιμένο θα μπορούσε να γίνει με δανεισμό και οψιόν αγοράς, όπως υπογραμμίζει το εν λόγω ρεπορτάζ, που τονίζει και τις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων μετά και τις μεταγραφές των Παβάρντ και Σόμερ στην ιταλική ομάδα.

Ωστόσο, επειδή είναι πιθανό η Ίντερ να μην έχει τα απαραίτητα χρήματα για την μεταγραφή αυτή, έχει βρει και άλλες δύο εναλλακτικές, τους Κρις Σμόλινγκ της Ρόμα και Ντίνο Μαυροπάνο της Γουέστ Χαμ. Ο πρώτος βρίσκεται σε μία περίεργη κατάσταση στην ομάδα της Ρόμα λόγω των τραυματισμών που είχε ενώ το γεγονός ότι παίζει καλά σε τριάδα στα στόπερ που χρησιμοποιεί η Ίντερ του Ιντσάγκι είναι ένας βασικός λόγω που έχει μπει στο στόχαστρο, πέραν και της δεδομένης εμπειρίας και της ικανότητας που έχει.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός από την άλλη βρισκόταν στα «ραντάρ» του ιταλικού κλαμπ απ' όταν βρισκόταν στην Στουτγκάρδη. Ο 26χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να βρει θέση βασικού στην Γουέστ Χαμ, που πήγες φέτος το καλοκαίρι αντί 20 εκατ. ευρώ έχοντας παίξει 27 παιχνίδια και σκοράρει ένα γκολ στα 2.200 λεπτά που έχει αγωνιστεί. Στα θετικά ότι έχει κι αυτός αγωνιστεί στην καριέρα του σε σχήματα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

@Photo credits: eurokinissi
 

SERIE A Τελευταία Νέα