Ιταλία: «Κόπηκε» από την εθνική ο Ατσέρμπι, κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση στον Ζεζούς της Νάπολι

acerbi_inter

bet365

Εκτός εθνικής Ιταλίας έμεινε ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι, μετά τις εις βάρος του κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση στον Ζεζούς της Νάπολι.

Ίντερ και Νάπολι έμειναν στο 1-1 στο Μιλάνο, ωστόσο το μεταξύ τους ντέρμπι επισκιάστηκε από τις κατηγορίες εις βάρος του Φραντσέσκο Ατσέρμπι. Ο στόπερ των Νερατζούρι κατηγορείται πως επιτέθηκε ρατσιστικά στον Ζεζούς των Παρτενοπέι, αποκαλώντας τον «νέγρο» κατά τη διάρκεια μιας αψιμαχίας τους.

Αυτό μάλιστα, θα στοιχίσει στον Ιταλό την απουσία του από την εθνική ομάδα για τα φιλικά απέναντι στη Βενεζουέλα και το Εκουαδόρ, αφού, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ιταλική Ομοσπονδία ο Ατσέρμπι θα μείνει εκτός της αποστολής της Σκουάντρα Ατζούρα για αυτόν τον λόγο.

Μάλιστα, τα πράγματα ενδέχεται να γίνουν ακόμη χειρότερα για τον αμυντικό της Ίντερ, που αν κριθεί ένοχος για τη φραστική ρατσιστική επίθεση μπορεί να δεχθεί «καμπάνα» μέχρι και δέκα αγωνιστικών στη Serie A.

Ο Ζεζούς πάντως δείχνει ήδη να ξεπέρασε το συμβάν, αφού μετά το ματς δήλωσε: «Ο Ατσέρπι συνειδητοποίησε ότι το παράκανε και ζήτησε συγγνώμη. Είναι καλό παιδί. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί γιατί είναι έξυπνο παιδί».

Τη θέση του Ατσέρμπι στην Ιταλία θα πάρει ο Μαντσίνι της Ρόμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα