Ίντερ - Νάπολι 1-1: Φρένο στο σερί των Νερατζούρι

Νίκος Κικίδης
Ιντερ - Νάπολι

bet365

Επηρεασμένη ακόμα από τον αποκλεισμό στο Champions League, η Ίντερ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο εγχώριο σερί και πέταξε βαθμούς κόντρα στη Νάπολι (1-1).

Αυτή δεν ήταν η εβδομάδα της... Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ίντερ είδε το νικηφόρο σερί της στη Serie A να καταρρέει απέναντι στη Νάπολι, η οποία διέφυγε από το Μιλάνο με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Το πρώτο μέρος βέβαια κύλησε ομαλά για τους Νερατζούρι που κατάφεραν να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 13΄ο Λαουτάρο Μαρτίνες άγγιξε το γκολ σε προσπάθεια που εξουδετέρωσε ο Μερέτ, όμως λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους η ομάδα του Ιντζάκι κατάφερε να κάνει τη ζημιά.

Έπειτα από συρτή σέντρα του Μπαστόνι ο Νταρμιάν εκμεταλλεύτηκε την κόντρα και βρήκε δίχτυα για το 1-0 (43΄). Στο 53΄ο Ντιμάρκο άγγιξε το 2-0 με σουτ που έδιωξε ο Μερέτ κι αφού η Ίντερ δεν «τέλειωσε» ποτέ το ματς, τελικά το πλήρωσε.

Στο 81΄κι έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ ο Χουάν Ζεσούς βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά ισοφάρισε, εκτροχιάζοντας τους Νερατζούρι από το νικηφόρο σερί, όχι όμως και από το πρωτάθλημα μιας και το +14 από τη δεύτερη Μίλαν μοιάζει στη θεωρία αδύνατο να καλυφθεί.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Ντιμάρκο (79΄Ντάμφρις), Μικταριάν, Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα (71΄Φρατέσι), Μαρτίνες (79΄Σάντσες), Τουράμ

Νάπολι (Φραντσέσκο Καλτσόνε): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Χουάν Χεσούς, Ολιβέρα (74΄Ρούι), Λομπότκα, Ανγκισά, Τραορέ (70΄Κατζούστε), Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Ρασπαντόρι (75΄Σιμεόνε)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα