Μίλαν - Έμπολι 1-0: «Καθάρισε» ο Πούλισικ

milan_win_pulisic

bet365

Η Μίλαν πανηγύρισε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, καθώς «λύγισε» την Έμπολι στο «Σαν Σίρο» με 1-0 και σκόρερ τον Κρίστιαν Πούλισικ. Στη δεύτερη θέση οι Ροσονέρι.

Back to back τρίποντο για τη Μίλαν. Οι Ροσονέρι μετά το «διπλό» επί της Λάτσιο στη Ρώμη, «λύγισε» τη μαχητική Έμπολι στο «Σαν Σίρο» με 1-0. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ανέβηκε στη δεύτερη θέση, στο +2 από τη Γιουβέντους (59-57), η οποία έχει ματς λιγότερο, ενώ είναι στο +8 από την τέταρτη Μπολόνια.

Στο 5ο λεπτό ο Κρίστιαν Πούλισικ απείλησε με δυνατό σουτ και ο Καπρίλε είχε απάντηση και στο 40’ έβαλε τη Μίλαν σε ρόλο οδηγού. Ο Μπενασέρ άνοιξε αριστερά στον Οκαφόρ, αυτό γύρισε την μπάλα προς το πέναλτι και ο Πούλισικ πλάσαρε για το 1-0.

Η Μίλαν είχε την ευκαιρία της για δεύτερο γκολ στο 74', με το δυνατό σουτ του Λόφτους Τσικ και ο Καπρίλε του είπε «όχι». Η Έμπολι έφτασε κοντά στο να «παγώσει» το «Σαν Σίρο», στο 83' αλλά ο Ντέστρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τιό, Τομόρι (63’ Καλουλού), Ερναντές, Μπενασέρ, Ράιντερς (62’ Μούσα), Πούλισικ (63’ Τσουκβουέζε), Λόφτους Τσικ, Οκαφόρ (90’ Αντλί), Γιόβιτς (73’ Ζιρού)

Έμπολι: Καπρίλε, Πετσέλα (55’ Κακάτσε), Βαλούκιεβιτς, Ισμαΐλι (42’ Μπερεζίνσκι), Λουπέρτο, Φατσίνι (55’ Κοβαλένκο), Ζουρκόφσκι (76’ Καντσελιέρι), Μαλέχ, Καμπιάγκι, Νιάνγκ (76’ Ντέστρο), Γκιασί.

Ο Φολορούνσο χάρισε το τρίποντο στη Βερόνα

Με το γκολ του Μίκαελ Φολορούνσο στο 17ο λεπτό, η Βερόνα επικράτησε στην έδρα της Λέτσε με 1-0. Η ομάδα του πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι (ο οποίος πέρασε στο ματς στο 58'), έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, ξεπερνώντας τη σημερινή αντίπαλό της στον βαθμολογικό πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς έφτασε τους 26 βαθμούς, ανέβηκε στη 13η θέση και είναι στο +2 από την επικίνδυνη θέση.

Βαθμολογία

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα