Αταλάντα - Μπολόνια 1-2: «Αχαλίνωτοι» Ροσομπλού, καλπάζουν προς τα... αστέρια (vid)

Ιάσονας Θεριός
bologna_ferguson

bet365

Η Μπολόνια έδωσε συνέχεια στο τρελό σερί της, έφυγε με τεράστια ανατροπή και τρίποντο από την έδρα της Αταλάντα (2-1) και πάτησε εκ νέου και γερά στην πρώτη τετράδα της Serie A.

Κάθε αγωνιστική μοιάζει με ακόμα μια σελίδα στο παραμύθι της Μπολόνια! Η ομαδάρα του Τιάγκο Μότα μετέτρεψε σε θρίαμβο το ντέρμπι της τετράδας απέναντι στην Αταλάντα και πήρε την έκτη διαδοχική της νίκη στον δρόμο προς την έξοδο στο Champions League! Οι Ροσομπλού «λύγισαν» με ανατροπή (2-1) τους Μπεργκαμάσκι εκτός έδρας και στρογγυλοκάθισαν ξανά στην 4η θέση της Serie A και το +4 από τη Ρόμα.

Στο 28ο λεπτό ο Λούκμαν από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γκασπερίνι, ωστόσο στο δεύτερο μέρος η Μπολόνια έβαλε μπρος την αντεπίθεσή της με πρωταγωνιστές τους... συνήθεις υπόπτους.

Αρχικά ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζέρκζι στο 57' και τέσσερα λεπτά μετά ο Λιούις Φέργκιουσον με πανέμορφο μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής έβαψε κόκκινους και μπλε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

«Ανάσα» για την Κάλιαρι, μοιρασιά για Φροζινόνε και Λέτσε

Νωρίτερα, σπουδαίο τρίποντο μπόρεσε να πάρει η Κάλιαρι η οποία υπέταξε με 1-0 την Έμπολι εκτός έδρας και... θυμήθηκε τη γεύση του οξυγόνου. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο μετά από έξι αγωνιστικές για την ομάδα του Ρανιέρι, η οποία ανέβηκε στη 18η θέση της Serie A, στην ισοβαθμία με τη Βερόνα. Ο Γιάνκτο πέτυχε στο 69' το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Από μεριάς τους, Φροζινόνε και Λέτσε έμειναν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της πρώτης. Ο Σεντιρά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 45', ενώ στο 61' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Κεροφολίνι.

Η βαθμολογία της Serie A

Η βαθμολογία της Serie A

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα