Έιμπραχαμ: Ο ατζέντης του συναντήθηκε με μεγάλο αντίπαλο της Ρόμα

Newsroom
Έιμπραχαμ: Ο ατζέντης του συναντήθηκε με μεγάλο αντίπαλο της Ρόμα

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο ατζέντης του επιθετικού της Ρόμα, Τάμι Έιμπραχαμ, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Μίλαν στα κεντρικά γραφεία του συλλόγου.

Ο ατζέντης του Τάμι Έιμπραχαμ ταξίδεψε στο Μιλάνο τις τελευταίες ημέρες για να συναντήσει τους ανθρώπους των «Ροσονέρι» και να συζητήσουν τα δεδομένα μιας πιθανής μεταγραφής του 26χρονου επιθετικού, αύμφωνα με πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου Κάρλο Πελεγκάτι.

Η Ρόμα φέρεται να ζητά 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Η Μίλαν που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο κυνήγι ενός επιθετικού καθώς πιθανότατα θα χάσει τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος έχει συνδεθεί με ομάδες Ευρώπης, συνομιλεί με τον Έιμπραχαμ, αν και πιστεύεται ότι ο βασικός στόχος της για το καλοκαίρι θα είναι ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ της Μπολόνια.

Ο Έιμπραχαμ ήταν στη βασική ενδεκάδα της Ρόμα αφότου μετακόμισε μόνιμα στο «Ολίμπικο» από την Τσέλσι έναντι 41 εκατομμυρίων ευρώ. Έχει παίξει 107 παιχνίδια με τους «τζιαλορόσι» και έχει πετύχει 36 γκολ, και έχει μοιράστει και 12 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Επί του παρόντος αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε εκτός δράσης από τον Ιούνιο του 2023

 

SERIE A Τελευταία Νέα