Μίλαν - Αταλάντα 1-1: Οι «σπάταλοι» Ροσονέρι δεν βρήκαν... γιατρικό (vid)

Ιάσονας Θεριός
leao_koopmeiners

bet365

Η Μίλαν είχε τις φάσεις, αλλά όχι και την ψυχραιμία μπροστά στον Καρνεζέκι, και είδε την Αταλάντα να της αποσπά την ισοπαλία μέσα στο Μιλάνο (1-1), με τη Λα Ντέα να παίρνει σημαντικό βαθμό στη μάχη της τετράδας.

Έμεινε μακριά από τις νίκες για τρίτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις η Μίλαν, που δεν μετουσίωσε τις καλές της στιγμές - κυρίως στο δεύτερο μέρος - σε γκολ και υποχρεώθηκε να παραχωρήσει στην Αταλάντα την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1. Στην 3η θέση παρέμεινε η ομάδα του Πιόλι, με αυτή του Γκασπερίνι να συνεχίζει το αήττητο σερί της (10 ματς πλέον) και να βρίσκεται στο -2 από την 4η Μπολόνια με ματς λιγότερο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Ραφαέλ Λεάο εξέφρασε για ακόμη μια φορά την... καλλιτεχνική του φύση και αφού κουβάλησε την μπάλα στο αριστερό φτερό και «χόρεψε» ανάμεσα σε δύο αντιπάλους του, εκτέλεσε με απίθανο τρόπο τον Καρνεζέκι από δύσκολη γωνία για να ανοίξει το σκορ.

Οι Μπεργκαμάσκι ωστόσο, έβγαλαν αντίδραση και αφού προειδοποίησαν με τους Χολμ και Ντε Κετελάρε, έφεραν το ματς στο ίσα. Στο 41ο λεπτό, ο Χολμ κέρδισε το πέναλτι από τον Ζιρού και ο Κοπμάινερς ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μίλαν ανέβασε στροφές και έδειξε πιο κυριαρχικό πρόσωπο, ωστόσο τα... χάλασε στο τέλος, με τον Καρνεζέκι βέβαια να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Στο 61' ο Ιταλός πορτιέρε είπε εντυπωσιακά «όχι» στο σουτ του Καλάμπρια μέσα από την περιοχή και οκτώ λεπτά αργότερα ο Πούλισικ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Οι Ροσονέρι δεν απειλούνταν και στο 80' έφτασαν μια ανάσα από το γκολ της νίκης. Ο Τζαπακόστα ωστόσο, σταμάτησε με το κεφάλι το σουτ του Ζιρού ακριβώς πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και η Αταλάντα υποχρέωσε εν τέλει τη Μίλαν να συμβιβαστεί με την ισοπαλία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα