Νάπολι - Τζένοα 1-1: Η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται...

Βασίλης Μπαλατσός
napoli_genoa

bet365

H Νάπολι έκανε ακόμα μια αρνητική εμφάνιση, αυτή τη φορά ενάντια στην Τζένοα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και χάρη στο γκολ του Νγκονγκ στις καθυστερήσεις κατάφερε να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Από το κακό στο χειρότερο η Νάπολι. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έκανε ακόμα μια «γκέλα» στη Serie A, αυτή τη φορά έμεινε στο 1-1 με την Τζένοα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, μια σεζόν μετά την κατάκτηση του τίτλου. Στην 9η θέση οι Παρτενοπέι, με 36 βαιμούς, στο -2 από την 6η Ρόμα.

Η 12η ομάδα της Serie A πάγωσε την έδρα των Ναπολιτάνων στο 47'. Ο Μεσίας, Ρετέγκι και Φρέντρουπ έκρυψαν την μπάλα και ο τελευταίος με εξαιρετικό σουτ από το όριο της περιοχής έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για να κρατήσουν το μεγάλο «διπλό» αλλά η Νάπολι κατάφερε να σώσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 90' ο Ολιβέρα έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ντι Λορέντσο έκανε κεφαλιά - πάσα και ο Ενγκόνγκ με γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε. Οι κάτοχοι του τίτλου του Καμπιονάτο έχουν μόνο δέκα νίκες σε 24 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία:

serieA

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα