Serie A: Το αδιανόητο πέναλτι που έδωσε στην Ιταλία ο διαιτητής του επεισοδιακού Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2 (vid)

monza_verona

bet365

Τραγικό λάθος στην αναμέτρηση της Μόντσα με τη Βερόνα από τον Ντάβιντε Μάσα, ο οποίος καταλόγισε πέναλτι στους γηπεδούχους αντί για επιθετικό φάουλ!

Σε ολέθριο λάθος υπέπεσε ο διαιτητής, Ντάβιντε Μάσα, στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μόντσα και τη Βερόνα, καθώς καταλόγισε... ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και έγινε και πάλι αφορμή σχολιασμού στα ιταλικά μέσα.

Υπενθυμίζουμε πως ο 42χρονος ρέφερι από την Ιμπέρια της Ιταλίας, είχε διευθύνει την επεισοδιακή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ τον περασμένο Γενάρη, με τους Ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 68' και για υποψία παράβασης πέναλτι στο 72ο λεπτό.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση για τη Serie A, ο Μάσα συγκέντρωσε ξανά τα βλέμματα πάνω του για τους λάθος λόγους, καθώς καταλόγισε το πιο αδιανόητο πέναλτι και αντί για επιθετικό φάουλ έδειξε την άσπρη βούλα. Παρόλα αυτά το VAR παρένεβη και διόρθωσε την ακατανόητη απόφαση του Μάσα.

Για την ιστορία του ματς, Μότσα και Βερόνα ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο «U-Power» και η υπόδειξη του Ιταλού διαιτητή θα μπορούσε να είχε αλλάξει άρδην το αποτέλεσμα. Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, αγωνίστηκε με φανέλα βασικού για τη Βερόνα, ενώ για τη Μόντσα ο Γιώργος Κυριακόπουλος μπήκε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό του αγώνα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα