Η Μίλαν φεύγει από το Σαν Σίρο και κατασκευάζει υπερσύγχρονο γήπεδο

Σαν Σίρο

bet365

Η Μίλαν αποφάσισε οριστικά να αποχωρήσει από το Σαν Σίρο και να κατασκευάσει μόνη της γήπεδο στην περιοχή του Σαν Ντονάτο.

Οι οπαδοί της Μίλαν πανηγυρίζουν, φαντάζονται τους εαυτούς τους να γιορτάζουν τα 130α γενέθλια του συλλόγου στο νέο τους γήπεδο! Το όνειρο των Ροσονέρι μπορεί να γίνει πραγματικότητα το 2028, με τα εγκαίνια ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου. Ο σύλλογος αγόρασε την έκταση με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ, όπου σκοπεύει να κατασκευάσει το γήπεδο του μέλλοντος. Πρόκειται για κεφάλαια που η RedBird έχει διαθέσει ειδικά για το συγκεκριμένο έργο. Το αποφασιστικό βήμα έγινε και το πλάνο περιλαμβάνει την κατασκευή ενός σταδίου 70.000 θέσεων εξοπλισμένου με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει.

Image

Ειδικότερα, θα διαθέτει: δύο επίπεδα στάθμευσης για περισσότερες από 3000 θέσεις πάρκινγκ, ένα ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο, γραφεία, μπουτίκ, ένα μουσείο, ένα αμφιθέατρο κι ένα πάρκο. Στόχος όλων τα εγκαίνια να γίνουν τη χρονιά 2028-29, εκείνη κατά την οποία η Μίλαν θα γίνει 130 ετών. Τα πρώτα θεμέλια σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα μπουν στα τέλη του 2024. «Θέλουμε να φτιάξουμε το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο. Θα έχει 70.000 θέσεις και θα είναι οικολογικά βιώσιμο. Θέλουμε να δώσουμε αξία σε μια απομονωμένη περιοχή» τόνιζε ο πρόεδρος του συλλόγου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα