«Η Σαλερνιτάνα προσφέρει στον Μανωλά 480.000 ευρώ, συν 200.000 ευρώ μπόνους παραμονής»

Newsroom
«Η Σαλερνιτάνα προσφέρει στον Μανωλά 480.000 ευρώ, συν 200.000 ευρώ μπόνους παραμονής»

bet365

Η Σαλερνιτάνα φέρεται να δίνει «γη και ύδωρ» στον Κώστα Μανωλά, με σκοπό να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της και να τη βοηθήσει στη «μάχη» για την παραμονή της στη Serie A.

Στην Ιταλία φαίνεται πως θα συνεχίσει ο Κώστας Μανωλάς και γύρω από τον Ελληνα στόπερ φαίνεται πως έχει στηθεί ένα «γαϊτανάκι» ενδιαφερομένων.

Ως βασική υποψήφια και η ομάδα που «καίγεται» περισσότερο για να τον αποκτήσει φέρεται να είναι η Σαλερνιτάνα, που σύμφωνα με τα εκεί media του προσφέρει «γη και ύδωρ».

Οπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα η τελευταία της πρόταση είναι «για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με fix αποδοχές 480.000 ευρώ και 200.000 ευρώ μπόνους παραμονής», καθώς στην ομάδα «μάχονται» να μείνουν στη Serie A, όπου είναι ουραγοί και στο «-5» από τη σωτηρία τους.

Ομως την ίδια στιγμή για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό φαίνεται πως ενδιαφέρεται και η Βερόνα που είναι ακριβώς στη ζώνη παραμονής, την οποία ο Μανωλάς, όπως σχολιάζουν σχετικά στη γειτονική χώρα, προτιμά λόγω της θέσης της αλλά ακόμη δεν του έχει κάνει πρόταση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα