Νάπολι - Βερόνα 2-1: Μαγεία Κβαρατσχέλια και ανατροπή - ανάσα για τους Παρτενοπέι

Νίκος Κικίδης
Κβαρατσχέλια

bet365

Ο χαρισματικός Κβαρατσχέλια έλυσε τα χέρια της Νάπολι με έμπνευση στο 88΄και η ανατροπή κόντρα στη Βερόνα (2-1) διατήρησε ζωντανά τα όνειρα Ευρώπης στον ιταλικό Νότο.

Ανατροπή εξπρές από τη Νάπολι με τον Κβαρατχέλια να κάνει τα... μαγικά του! Αν και παρέμεναν πίσω στο σκορ μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, οι Παρτενοπέι χτύπησαν δυο φορές στο φινάλε και με το τρομερό σουτ του Κβαρατσχέλια στο 88΄ πήραν την πολύτιμη νίκη (2-1) που διατήρησε ζωντανά τα όνειρα Ευρώπης.

Ο Γεωργιανός μάλιστα φάνηκε κεφάτος από την αρχή της αναμέτρησης, αλλά κάθε του προσπάθεια δεν κατέληγε σε γκολ. Το ημίχρονο πέρασε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, με τη Βερόνα να επιστρέφει ορεξάτη στο δεύτερο μέρος και να απειλεί με διαδοχικές ευκαιρίες που είχαν ρίξει στα σχοινιά τη Νάπολι.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη ζημιά στο 72΄όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ με σέντρα ο Κόπολα πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Αναγκαστικά η Νάπολι έπαιξε όλα τα χαρτιά της και κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα σε εννιά λεπτά. Αρχικά στο 79΄ο Ενγκόγκε ισοφάρισε με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από γύρισμα του Λίντστρομ και η ανατροπή έφτασε με υπογραφή Κβαρατσχέλια.

Στο 88΄ο Γεωργιανός βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με τρομερό curler στο παραθυράκι νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το τελικό 2-1 που έστειλε τη Νάπολι στην 7η θέση και στα πρόθυρα της πρώτης εξάδας της Serie A.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα