Μανωλάς: Πλησιάζει στη Βερόνα, αυτή είναι η πρόταση των Ιταλών

Μανωλάς: Πλησιάζει στη Βερόνα, αυτή είναι η πρόταση των Ιταλών

Βασίλης Μπαλατσός
Μανωλάς: Πλησιάζει στη Βερόνα, αυτή είναι η πρόταση των Ιταλών

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία ο Κώστας Μανωλάς είναι κοντά σε συμφωνία με τη Βερόνα για την επιστροφή του στη Serie A. Η πρόταση των Ιταλών.

Από τις 16 Ιανουαρίου ο Κώστας Μανωλάς κυκλοφορεί στην αγορά των ελεύθερων, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Σάρζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και την Ιταλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Tuttomercatoweb» ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος να συμφωνήσει με τη Βερόνα της Serie A, μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους Τζιαλομπλού να του προσφέρουν συμβόλαιο 400.000 ευρώ.

«Πλησιάζει η επιστροφή στην Ιταλία του έμπειρου στόπερ, Κώστα Μανωλά (32 ετών). Ο πρώην της Ρόμα διαπραγματεύεται με την Ελλάς Βερόνα, έτοιμη να ξαναφέρει στην Serie A τον Έλληνα που στη χώρα μας έχει ήδη φορέσει τη φανέλα των Ρόμα και Νάπολι.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις, με την Βερόνα να προσφέρει στον 32χρονο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με αποδοχές ύψους 400.000 ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν πλησιάσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό τόσο η Σασουόλο όσο και η Σαλερνιτάνα», αναφέρει το δημοσίευμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα