Ίντερ: Προφορική συμφωνία με τον Ταρεμί για το καλοκαίρι

Βασίλης Μπαλατσός
Ίντερ: Προφορική συμφωνία με τον Ταρεμί για το καλοκαίρι

bet365

Ο Μεχντί Ταρεμί έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και έχει βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, καθώς έχει προφορική συμφωνία για το καλοκαίρι με την Ίντερ.

Ακόμα μια «έξυπνη βόμβα» από την Ίντερ. Οι Νερατζούρι τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να «χτυπάνε» παίκτες από την αγορά των ελεύθερων και είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν ακόμα μια τέτοια κίνηση. Ο λόγος για τον σέντερ φορ της Πόρτο Μεχντί Ταρεμί.

Ο Ιρανός επιθετικός έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Πόρτο και οι Δράκοι φαίνεται πως θα τον χάσουν δωρεάν. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στην Ίντερ και τον 31χρονο σέντερ φορ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και η επισημοποίηση του deal αναμένεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Η Πόρτο αγόρασε τον Ταρεμί από τη Ρίο Άβε το καλοκαίρι του 2020 αντί 4,8 εκατομμύρια ευρώ. Με τους Δράκους μετράει 171 εμφανίσεις, με 86 γκολ και 53 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, League Cup, δυο κύπελλα και ισάριθμα Super Cup. Την τρέχουσα σεζόν μετράει 24 συμμετοχές με έξι γκολ και τέσσερις ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα