Ρόμα - Βερόνα 2-1: Αγχωτική νίκη στο ντεμπούτο Ντε Ρόσι

Βασίλης Μπαλατσός
roma_0

bet365

Η Ρόμα μπορεί να αγχώθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βερόνα αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 στο ντεμπούτο του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο των Τζιαλορόσι.

Με το «δεξί» μπήκε η Ρόμα στην εποχή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Στο πρώτο ματς μετά την αντικατάσταση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον Ιταλό legend των Τζιαλορόσι οι Ρωμαίοι πήραν αγχωτική νίκη επί της Βερόνα στο «Ολίμπικο» με 2-1. Έχασαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι που παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Επιστροφή στα τρίποντα μετά από δυο ήττες και μια ισοπαλία για τους γηπεδούχους.

Η Ρόμα προηγήθηκε στο 19ο λεπτό. Ο Ελ Σαράουι πάτησε παριοχή από τα αριστερά και έστρωσε την μπάλα στον Λουκάκου, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Βέλγος επιθετικός εκτός από σκόρερ έγινε και δημιουργός καθώς έδωσε την ασίστ στον Πελεγκρίνι, ο οποίος διπλασίασε το προβάδισμα των Τζιαλορόσι με δυνατό σουτ από τα αριστερά.

Στο 66ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Γιορέντε μετά από παρέμβαση του VAR αλλά ο Τζούριτς έστειλε το εκτέλεσε άστοχα. Στο 76' ο Φολορούνσο δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχή, ο Πατρίσιο δεν έκανε καλή επέμβαση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1. Στο 90' o Σερντάρ βγήκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να σημαδέψει εστία.

Ρόμα: Πατρίσιο, Σπινατσόλα, Γιορέντε, Κάρσντορπ, Χούισεν, Παρέδες, Πελεγκρίνι, Μποβέ, Ελ Σαράουι (81’ Μπελότι), Λουκάκου, Ντιμπάλα (57’ Ζαλέφσκι).

Βερόνα: Μοντιπό, Νταβίντοβτς, Μανιάνι, Σαπονάρα (77’ Κρουθ), Σερντάρ, Φολορούνσο, Σουσλόβ, Ντζούριτς (77’ Ανρί), Εμπουλά (46’ Μπνατσόλι), Τσατσούα

Βαθμολογία

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα