Νάπολι - Σαλερνιτάνα 2-1: Ο Ραχμάνι λύτρωσε τους Παρτενοπέι στο 90+6' (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
napoli_winnnn

bet365

Η Νάπολι έκανε την ανατροπή και επικράτησε της Σαλερνιτάνα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» με 2-1, χάρη στο γκολ του Ραχμάνι στο 90+6'. Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Επιστροφή στις νίκες με... περιπετειώδη τρόπο για τη Νάπολι. Οι πρωταθλητές Ιταλίας έμειναν πίσω στο σκορ από την ουραγό Σαλερνιτάνα στο ντέρμπι της Καμπανίας στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», όμως χάρη σε γκολ του Ραχμάνι στο 90+6' έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 2-1. Επιστροφή στις νίκες για τους Παρτενοπέι μετά από τρεις αγωνιστικές με δυο ήττες και μια ισοπαλία. Στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς οι φιλοξενούμενοι.

Η Σαλερνιτάνα πάγωσε το γήπεδο στο 29' όταν ο Γκολίνι άνοιξε το σκορ με φανταστικό σουτ μετά από ντρίμπλα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχο κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Σιμεόνε από τον Φάζιο. Ο Πολιτάνο ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Ναπολιτάνοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος και στο 90+4' έφτασαν κοντά στο γκολ της ανατροπής αλλά ο Οτσόα νίκησε με το πόδι τον Κβαρατσχέλια. Εν τέλει οι πρωταθλητές; Ιταλίας γύρισαν το ματς στο 90+6' όταν μετά από λάθος Οτσόα και Φάζιο ο Ραχμάνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Νάπολι: Γκολίνι, Ζεσούς, Ντι Λορέντζο, Ρουί, Ραχμάνι, Γκαετάνο (56’ Ρασπαντόρι), Λομπότκα, Καγιούστε (77’ Ντέμε), Πολιτάνο (66’ Τσέρμπιν), Κβαρατσχέλια, Σιμεόνε

Σαλερνιτάνα: Οτσόα, Γκιομπέρ (84’ Ντανίλουτς), Φάζιο, Λοβάτο, Σάμπια (90+1’ Μπρόν), Μπράνταριτς, Μαρτεγκάνι, Λεγκόφσκι (66’ Πιερόζι), Καντρέβα, Σίμι (90+2’ Ικουεμέσι), Τσάουνα

Όλα… μηδέν στη Γένοβα

Τζένοα και Τόρινο «κόλλησαν» στο μηδέν στη Γένοβα και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν κι άλλο στις ευρωπαϊκές θέσεις της Serie A. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, αμφότερες οι ομάδες έμοιαζαν από νωρίς ευχαριστημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Λουίτζι Φεράρις» και δεν «κυνήγησαν» το γκολ της νίκης.

Βαθμολογία

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα