Τορίνο - Νάπολι 3-0: Στα τάρταρα με οδυνηρή τριάρα

Νίκος Κικίδης
Νάπολι

bet365

Παρουσιάζοντας ξανά ένα απογοητευτικό πρόσωπο η Νάπολι έχασε με κάτω τα χέρια με 3-0 από την Τορίνο και βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται. Χτίζει νικηφόρο σερί η Λάτσιο.

Στην κατάσταση που βρίσκεται είναι πραγματικά δύσκολο να διανοηθείς πως πριν από μόλις μερικούς μήνες είχε αναγκάσει όλη την Ιταλία να παραμιλάει ως πρωταθλήτρια μετά από 33 ολόκληρα χρόνια. Η Νάπολι ωστόσο της φετινής σεζόν δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του Σπαλέτι και το απέδειξε ξανά κόντρα στην Τορίνο. Στο εφιαλτικό ντεμπούτο του πρώην μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ, Πασκουάλ Ματσόκι, που άφησε τους Παρτενοπέι με δέκα παίκτες, η Τορίνο έστησε πάρτι και με επιβλητική τριάρα (3-0) περιόρισε τους Ναπολιτάνους στην 9η θέση της Serie A.

Τις βάσεις της νίκης έχτισε ο Σανάμπρια στο 43΄, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ κατάφερε να βρεθεί σε θέση τετ-α-τετ και να νικήσει τον Γκολίνι για το 1-0. Η Νάπολι θα μπορούσε να είχε επιστρέψει μετά την ανάπαυλα, αλλά πολύ σύντομα το σχέδιο αντεπίθεσης έγινε... στάχτες.

Στο 50΄ο Ματσόκι αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του με τη Νάπολι και μόλις δυο λεπτά αργότερα ο Βλάσιτς έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημαδεύοντας τη γωνία για το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Μποντζόρνο στο 66΄που έγραψε το 3-0 με καρφωτή κεφαλιά, σφραγίζοντας μια οδυνηρή ήττα για τη Νάπολι που ξέμεινε στο -20 από την κορυφή.

Πάτησε εξάδα η Λάτσιο

Το νικηφόρο σερί συνεχίζεται για τη Λάτσιο. Η ομάδα της Ρώμης αυτή τη φορά πέρασε και από την έδρα της Ουντινέζε με 2-1 για να σκαρφαλώσει στην πρώτη εξάδα της Serie A. Στο 12΄ο Πελεγκρίνι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, προτού ο Γουάλας ισοφαρίσει για την Ουντινέζε στο 59΄. Παρόλα αυτά η Λάτσιο δεν παρέδωσε πνεύμα και βρήκε το γκολ της λύτρωσης στο 76΄με τον Βετσίνο για να κλειδώσει το τρίτο σερί τρίποντο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα