Serie A: Ο λόγος που Τζένοα και Μόντσα θα μπουν στο γήπεδο με την ίδια φανέλα

Newsroom
monza_genoa

bet365

Οι παίκτες των Τζένοα και Μόντσα θα μπουν σήμερα (10/12, 16:00) στο γήπεδο φορώντας την ίδια φανέλα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το παιχνίδι της Τζένοα με τη Μόντσα δεν θα είναι ένας αγώνας σαν όλους τους άλλους: με αφορμή την 75η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας την ίδια εμφάνιση καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής πριν από τον αγώνα.

Η πρωτοβουλία σχεδιάστηκε και προωθήθηκε από την Pulsee Luce e Gas, χορηγό της ημέρας του αγώνα, καθώς και brand που υπάρχει στη φανέλα και των δύο συλλόγων, και σκοπεύει να ευαισθητοποιήσει το κοινό της Serie A με ένα σαφές μήνυμα: "Στο πρόσωπο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είμαστε όλοι ίσοι".

Τόσο η Τζένοα όσο και η Μόντσα θα βγουν στο γήπεδο με ένα φούτερ που παράγεται σε περιορισμένη έκδοση, κάθε κομμάτι θα είναι μοναδικό λόγω της παρουσίας λέξεων που προέρχονται από την εγκεκριμένη Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από τον ΟΗΕ το 1948.

Ένας δημιουργικός, αλλά και σημαντικός τρόπος για να επαναλάβουμε θεμελιώδεις αξίες όπως η ειρήνη, η ελευθερία, ο πολιτισμός, ο σεβασμός, η οικογένεια, η φροντίδα, η κοινότητα - και αυτές είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που θα διαβάζονται στο φούτερ που θα φορούν οι παίκτες των δύο ομάδων.

 

SERIE A Τελευταία Νέα